biankaT9l9 biankaT9l9 komentáře u knih

☰ menu

Strážci dobra Strážci dobra Michaela Burdová

Takové lehké a nenáročné čtení, ale má v sobě jakési kouzlo že mě to strhlo.Občas se musí člověk prokousat delšími popisy ale oceňuju že to místy připomíná moje oblíbené knížky - Pána prstenů a Eragona, ale i další. A jednorožci jsou super :-)

26.10.2023 5 z 5


Krvavé pohraničí Krvavé pohraničí Vladimír Šlechta

No zas tak moc se mi to nelíbilo, ale nečetlo se to špatně.Jenom mi přišlo, že se autor trochu předvádí a ty postavy mohly být zajímavější.Příběh je takový jednoduchý a to rozuzlení mě moc neohromilo.

26.10.2023 2 z 5


Tajemství Morie Tajemství Morie Vladimír Šlechta

Já se u týhle knížky fakt bavila. Jasně, musí člověk znát celej Tolkienovskej svět, ale některé narážky byly fakt hustý. Mě vůbec nevadí, že si autor dělá z celého toho vznešeného díla srandu. Jeho jiný knížky neznám ale možná si je přečtu.

26.10.2023 5 z 5


Sauronova nevěsta Sauronova nevěsta Emma Surdu

Nevěděla jsem že fanfikce můžou vycházet, ale jsem nadšená. Líbí se mi že se autorka soustředí víc na vztahy a že se nebojí jít do citlivejch věcí. Hlavní hrdinkou tu je chudá mladá holka, která se zaplete do příběhu s Prstenem a zamiluje se do nesprávného chlapa. Bitvy jsou tu taky, ale tak nějak proběhnou i bez složitejch popisů soubojů. Co je fakt hustý, je plahočení Mordorem a samozřejmě konec. S Frodinou jsem všechno prožívala a místama jsem i brečela. Je to smutné a krásné zároveň. Ta knížka mě úplně dostala. A jednu hvězdičku navrch za odvahu autorky pustit se do takovýho tématu :-)

26.10.2023 5 z 5