Balek195 Balek195 komentáře u knih

☰ menu

Leichenberg Leichenberg Oskar Fuchs (p)

Skvělá kniha, která mě velice pobavila, ale nebyla od pana autora ta nejlepší. Stále si myslím, že Hitokiri je od něj prozatím to nejlepší co napsal. A kniha Leichenberg je o kapánek horší než Frost.

06.12.2020 4 z 5


Krev elfů Krev elfů Wolfgang Hohlbein

Je to velice pěkný příběh, který by ale mohl mít tak o 200 stran méně. Autor tady zabíhá do přímo šílených popisů myšlenek hlavní hrdinky Pii, které občas (a to teď nepřeháním) zaberou až 2-3 stránky. Postavy jsou mi celkem sympatické, jediný problém je v délce. A to mám rád tlusté knihy.

06.12.2020 2 z 5


Fénix Fénix Ilona Ziková

Fénix byl solidní fantastická povídka, ale Siréna mě nudila. Byl jsem opravdu rád, když jsem ji konečně dočetl.

06.12.2020 2 z 5


Tlukot křídel smrti Tlukot křídel smrti Paul Hoffman

Závěrečný díl trilogie mě, ze začátku moc nebavil. Hlavně mě štvala ta část kdy je Cal v nemocnici (a to je docela dlouhá část). Z toho důvodu jsem ji na nějaký čas i odložil, ale poté jsem se k ní vrátil a dočetl ji za pár dní a nemohl jsem se od ní odtrhnout. Tato kniha se mi vryla do paměti hlavně svoji brutalitou a trochu hořko-sladkým koncem (to jsem ho očekával, ale stejně mě to dostalo). Nedávám plné hvězdičky, jenom kvůli občasnému a podle mě zbytečnému natahování příběhu. Zároveň to je, ale nejlepší díl po první knize.

03.05.2020 4 z 5