Baar Baar komentáře u knih

☰ menu

Královna Tearlingu Královna Tearlingu Erika Johansen

No, kde začít.
Všude se na knihu pěla chvála, tak jsem tedy nepohrdla a pustila se do ní taky. S těžkým srdcem musím říct, že horší knihu jsem asi zatím nečetla. Ona jako sama o sobě není špatná, Ikdyž vlastně je. Hlavní hrdinka, Kelsea, byla skvělá (škoda, že je její nehezký vzhled a kypřejší postava omílaná skoro na každé stránce.) Jediné, co mě trošku vadilo bylo, jak jí všechno procházelo. Kostěj? ÚŽASNÝ! Palcáta jsem si oblíbila. Díky němu to mělo takovou správnou dávku testosteronu. Co se postav týče, je kniha super, ale ten děj.. MOŽNÝ SPOILER!?
Trošku mi vadilo, že Kelsee to kralování tak jde. Sakra holka, jak ty to děláš?
Prakticky musela Palcáta prosit, když měla sen o klecích co vytvořil Thorne. Kdo tady má hlavní slovo? Královna nebo Kapitán gardistů? Celá kniha se vlekla, měla spoustu hluchých míst a vlastně jsem se za 400 stránek nic nedozvěděla. Jsem ráda, že jsem knihu přečetla, ale další díl už asi číst nebudu.

03.01.2018 2 z 5


Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Jako oddechovka - skvělé. Děj je celkem prostý, takže není nutno nad knížkou moc přemýšlet. Líbilo se mi zajímavé podání milostného trojúhelníku, který se jen tak nevidí (žádné spoilery! :D). Dobrý nápad i byl s utajením identity jak prince, tak vraha. Sama jsem byla ke konci překvapená kdo je kdo. Za mě 4 hvězdičky.. :)

02.08.2017 4 z 5