Aya_huasca Aya_huasca komentáře u knih

☰ menu

Pohádka Pohádka Stephen King

(SPOILER) Tato knížka mě zaujala svou hezkou obálkou a zároveň popiskem - Jiný svět, v kůlně je portál do jiného světa a tak sem si řekla, že si jí musím přečíst.Popis Charlieho života s alkoholickým otcem a potkáním se s panem Bowditchem bylo docela čtivé - popis domu do všech detailů i jeho starostlivost se četla poměrně hezky, i když sem si už říkala, kdy sakra půjde do té kůlny ? Po minimálně po 230 stránkách tam konečně sešel a já si říkám -paráda,temné a studené schody, které vedou do jiného světa.
-Nejlepší ze všeho byla vůně máků, něco jako kakao, vanilka a třešně.
Hned co vyšel Charlie do jiného světa to začalo být zase méně záživné, ovšem co vešel do Empisu začalo to mít opět obrátky a já si říkala - třeba se to teď parádně rozjede ?Pořádné kouzelné a temné fantasy ?
- V jednom okně jsem zahlédl bezhlavou krejčovskou pannu se šaškovskou čepicí a rolničkami na krku a nožem zabodnutým mezi prsy
Jakmile se Charlie ocitl ve vězení, modlila jsem se, ať už mám přečteno a ať už je konec, jinak ty vzpomínky ke kterým se vracel mezitím co byl v jiném světě a vzpomínal na školu a trenéry mě nebavily, zbytečně to přidávalo na stránkách.Každopádně k zamyšlení ..
Víš co by se stalo, kdyby lidi zjistili, že mají na dosah jiný svět ?

26.01.2024 3 z 5