@P.F._69 @P.F._69 komentáře u knih

☰ menu

Hitlerovi agenti Hitlerovi agenti Alex Abella

(SPOILER) Dobrý den, této knize dávám 5 hvězdiček, protože se mi líbilo celkové zpracování a obsah knihy. Kniha vypráví o útocích Adolfa Hitlera na území USA. Dále vypráví o špionáži USA, vylodění německých agentů na území USA, jejich dopadení a odsouzení. V knize se dále nachází hodně fotek agentů (například: John Cullen, George John Dasch) a úryvků z denního tisku. Kniha se mi četla dobře a hodně mě zaujala. Doporučuji přečíst.

30.05.2023 5 z 5


Jim Sekáč: Syn pana Zubatého Jim Sekáč: Syn pana Zubatého Rachel Delahaye

(SPOILER) Dobrý den, této knize dávám 5 hvězdiček, protože se mi kniha líbila a děj mě bavil číst. Kniha vypráví o Jimu Čeríkovi, který nutně potřebuje Turboběžku, protože jí má jeho vysněná dívka Fiona a bojí se, že mu na ní ujede z jeho života. A tak Jim s kamarádem Willem vymyslí plán, jak Turboběžku získat. Potřebují se tedy vplížit do kanceláře Jimova táty. Je jeho táta jen nudný účetní a dostane Jim Turboběžku? To se dozvíte, když si knihu přečtete. Knihu vřele doporučuji mladým čtenářům.

10.02.2023


Jak vycvičit draka Jak vycvičit draka Cressida Cowell

Dobrý den, této knize dávám 5 hvězdiček proto, že se mi kniha velmi líbila, děj mě zaujal a kniha je podle mého názoru lepší než film. Knížka je středně dlouhá a na závěru knihy byla krásná vysvětlivka. Určitě si přečtu další díl. Knihu vřele doporučuji mladým čtenářům.

28.09.2022 5 z 5