AničkaP99 AničkaP99 komentáře u knih

☰ menu

Bumerang Bumerang Tereza Schillerová

Autorku znám osobně, a to při příležitosti na křtu její druhé knihy Deník raka 2 (krásný zážitek- mimochodem to byl můj tajný sen, se zúčastnit křtu nějaké knížky). Dokonce mám doma ve své knihovničce všechny její zatím vydané knížky (s věnováním podepsané, nutno dodat❤️), které jsem přečetla bohužel ne, jedním dechem, s to kvůli tomu, že sem musela do toho obstarávat malou a manžela, však to znáte. jinak by to na jeden dech bylo. Poutavý příběh až do konce, to se mi dlouho nestalo u knížky. A jak už někdo psal, je to smutné a neuvěřitelné, že to psychické i fyzické násilí se bohužel děje. Ale už nic dál prozrazovat nebudu, to už si každý musí ten příběh přečíst sám. Díky Terí.
Jo a ještě nutno dodat, knihu sem si zakoupila přímo od autorky s vlastnoručně vyrobenou kávovou svíčkou, krásná kombinace, protože sem milovnice svíček, a kdo ne že?

31.10.2020 5 z 5


Tisíc východů slunce Tisíc východů slunce Sabina Zelená

Knížku sem vyhrála u jedné blogerky na sociální síti. Musím říct, že to byla moc pěkná oddychovka i když ze začátku smutná. Kdybych neměla malou, tak to přečtu jedním dechem, tak takto sem to měla bohužel na víc dechů. Protože sem chtěla vědět jak se dál příběh vyvíjí .. Už se těším až v polovině března vyjde další knížka, tak si ji určitě pořídím do své knižní sbírky.

18.02.2019