anetakolom anetakolom komentáře u knih

☰ menu

Indigová realita Indigová realita Simon Loyd

Kniha je hlavně o osobním a spirituálním seberozvoji.
Když umřeme duše kolem našeho těla pobývá několika sekund až dní, pak putuje do astrálního světa, v astrálním můžeme mít co chceme, ale naše duše se pak vracího do našeho hmotného světa aby se něco naučila, pochopila a aby postoupila o několik dalších evolučních kroků dál. “Co duše v minulém životě nesplní, odnáší si do další inkarnace jako karmu,, . Knížka se mi moc líbila doporučuji ji lidem které zajímá spíše spirituální témata a seberozvoj. Přináší dobré rady , které můžete aplikovat do svého života. Do astrálního světa můžete i astrálně cestovat vím to z vlastních zkušeností , že to jde , ale je to nebezpečné, pokud o tom nic nevíte. Takže jestli Vás zajímá více určitě Vám doporučuji si přečíst tuto knihu.

11.10.2021


Bez dcerky neodejdu Bez dcerky neodejdu Betty Mahmoody

(SPOILER) Je to dojemná knížka a zajímavej příběh Američanky a její dcery o tom, jaké to může být žít v jiném a islámském prostředí.
Původně Betty žila v USA s dobrým a hodným manželem, který měl dobré zaměstnání a Betty byla spokojená.
Jednoho dne, ale musí Betty s manželem odcestovat “jen na skok na krátkou návštěvu” do Iráku odkud její manžel pochází. A tam je najednou vše jinak, včteně jeho chování, které ji zavedlo skoro až na pokraj šílenství.
Kniha se mi líbila je poučná a čtivá.

02.05.2021