Indigová realita

Indigová realita https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445426/bmid_indigova-realita-IdV-445426.jpg 4 12 4

Indigová realita je volným pokračováním knihy Indigový svět. Účinné techniky a praktiky vedoucí k osobnímu a duchovnímu růstu Hlavním tématem knihy je spirituální a osobní rozvoj. Ve společnosti panuje hlad po účinných technikách a praktikách vedoucích k osobnímu a duchovnímu růstu, neboť úzce souvisí se šťastným a naplněným životem. V současné době nastávajících převratných změn se lidé chtějí podílet na evolučním vývoji lidstva a svým dílem přispět k transformaci, která na této planetě začala v roce 2012. Mnoho postupů, jak v dnešním světě šťastně žít Tato publikace je doslova nabita relevantními informacemi, které jsou převážné části populace neznámé, a technikami využívajícími silné kosmické energie, která mění realitu kvantovým skokem. Alternativně jsou v ní uvedeny i jiné metody osobního a duchovního pokroku a mnoho postupů, jak v dnešním světě šťastně žít. Mezi ně patří i očista těla a mysli od negativních energií a programů, řešení zdravotních problémů a dosažení finanční svobody.... celý text

Přidat komentář

Sovička365
12.11.2021

Chtěla jsem si přečíst knížku Indigový svět, ale zcela náhodně jsem místo ní uchopila Indigovou realitu. Mám už jistých pár knih na podobné téma za sebou a stále se cítím být začátečníkem. Ale pomalu, s každým dalším přečteným titulem se dostávám dál, ale tato knížka je na rozdíl od jiných velmi praktická, což začátečník rozhodně potřebuje. Knížka je úžasná, pročítám ji již několik dní a občas znovu otevřu jen tak namátkou. Vždycky na mě vykoukne nové pochopení již přečteného. Krása! A dnes jsem se dokonce strefila při letmém podívání se na hodiny do časové synchronicity. Pustím se tedy do práce s čakrami...

anetakolom
11.10.2021

Kniha je hlavně o osobním a spirituálním seberozvoji.
Když umřeme duše kolem našeho těla pobývá několika sekund až dní, pak putuje do astrálního světa, v astrálním můžeme mít co chceme, ale naše duše se pak vracího do našeho hmotného světa aby se něco naučila, pochopila a aby postoupila o několik dalších evolučních kroků dál. “Co duše v minulém životě nesplní, odnáší si do další inkarnace jako karmu,, . Knížka se mi moc líbila doporučuji ji lidem které zajímá spíše spirituální témata a seberozvoj. Přináší dobré rady , které můžete aplikovat do svého života. Do astrálního světa můžete i astrálně cestovat vím to z vlastních zkušeností , že to jde , ale je to nebezpečné, pokud o tom nic nevíte. Takže jestli Vás zajímá více určitě Vám doporučuji si přečíst tuto knihu.


Paja.12
01.06.2021 5 z 5

Předchozí knihu od Simona Loyda jsem nečetla, tudíž nemohu posoudit, zda ji toto volné pokračování předčilo či nikoliv. Nicméně knihu jako takovou jsem ihned po dočtení zařadila bezesporu do mojí top desítky duchovních knížek. Je to částečně tím, že už několik let jsem fascinovaná tématem čaker, kosmických energií apod. a tato kniha mi uceleně a smysluplně předala přesně to, co jsem potřebovala ve svých znalostech doplnit. Největší plus ale vidím v tom, že se Loyd jako jeden z mála autorů snaží ke každému svému tématu dodat příklady, návody a postupy. Většina duchovních knih, které jsem dosud přečetla, obvykle klouzala po povrchu nebo byla příliš abstraktní, čímž ve čtenáři vzbudila dojem, že aby dosáhl osvícení a zdraví na rovině fyzické i duševní, musí se odstěhovat minimálně na deset let do ašrámu v Himalájích. Simon Loyd se však ve své knize snaží držet při zemi a předává čtenáři hezky "po západsku" přesné návody, jak na to, i s konkrétními internetovými odkazy. Indigová realita je tak povzbuzením pro všechny, kteří stojí na samém začátku cesty, že to jde. A jde to možná snadněji, než si většina populace myslí. A já už se nemohu dočkat, až si celou knihu přečtu znova a vydám se s její pomocí na svou cestu.

GepardLady
11.08.2020 4 z 5

Byl to Indigový svět, který letos v únoru dal podnět k tomu, abych přehodnotila některé své dosavadní postoje. Před pár týdny jsem se k němu vrátila v podobě audioknihy a když jsem zjistila, že v květnu vyšlo volné pokračování, hned jsem šla do knihkupectví. Musím říct, že i když jsem teprve v první čtvrtině knížky (což je během jednoho večera docela dost, protože se to čte samo), mám dojem, že autor posunul laťku oproti předešlé knížce o dost výš. Jednak už nejde tolik o filozofování nebo proklamaci vlastních názorů, které mi místy kazily dojem (ne, že by byly zcestné nebo nějak radikální, ale přišlo mi, že je autor mohl podat trochu jemněji - což je ale můj problém). V Indigové realitě je vidět práce s fakty, odkazy na různé literární zdroje, myšlenkové proudy... Je to zkrátka bohatší a už ne tolik o panu Loydovi , je to plnohodnotná osobnostně-rozvojová literatura. Je vidět, že sám autor se posouvá :-) A umí ukázat cestu, po které by se mohli dát i jeho čtenáři. Potěšilo mě, když jsem při listování knížkou narazila na mapu vědomí podle D. R. Hawkinse, těším se na kapitoly o čakrách, o které bych se taky chtěla začít víc starat. Tahle knížka už se mnou prostě rezonuje víc, mohu-li soudit podle prvních cca 70 stran, ale nebýt té první, asi bych se k téhle nedostala :-)

Autorovy další knížky

2011  81%Indigový svět
2020  83%Indigová realita
2023  %Interview s Anann

Kniha Indigová realita je v

Právě čtených1x
Přečtených17x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce10x
Chystám se číst16x
Chci si koupit6x