Andyy94 Andyy94 komentáře u knih

☰ menu

Deník ze Stezky koní Deník ze Stezky koní David Vaníček

Deník jsem četla ze zvědavosti, byli jsme na Menorce teď dva roky za sebou:) Davida sleduji, bylo mi tedy potěšením podpořit ho. Nakonec mám na wish listu právě poutní cestu po Stezce koní. Na dovolené jsme prošli některé úseky, ale né celek. David píše velmi věcně, vlastně mě to velmi bavilo. Takže díky!

23.01.2024 5 z 5


Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář J. K. Rowling (p)

Návrat do světa čar a kouzel jak má být! J.K Rowling nezklame :) Myslím, že kniha patří do sbírky každého pořádného Potterhead:) a je naprosto skvělá, nehledě na obálku, ten design je skvělý!

01.04.2019 5 z 5


Dramata: Loupežník, R.U.R., Věc Makropulos, Bílá nemoc, Matka Dramata: Loupežník, R.U.R., Věc Makropulos, Bílá nemoc, Matka Karel Čapek

Karel Čapek, je pro mě srdeční záležitost!
A proto oceňuji více děl v jedné knize, které nikdy neomrzí. :)

01.04.2019 5 z 5


Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Knížka napsaná dle mého názoru velmi dobře. Líbilo se mi propojení osudů ikdyž jich spousta zůstala otevřených ale tak třeba se dočkáme pokračování. Za mě naprosto skvělé čtení v létě k vodě.

01.10.2016 5 z 5


Podle pravidel Podle pravidel Joanna Bolouri

Moje druhá kniha od této autorky a já jsem velice nadšena. Miluju její styl psaní! Knížka je taková oddechovka pro nás holky, ale za mě velké díky za tuhle skvělou knížku.

04.01.2016 5 z 5


Se(x)znam Se(x)znam Joanna Bolouri

I přes snižující se hodnocení, mě se kniha velice líbila. Poté co jsem překonala počáteční rozpaky jsem z ní byla opravdu nadšená. :)

01.04.2015 5 z 5


Sbohem, armádo Sbohem, armádo Ernest Hemingway

Taky se přidávám, knihu jsem začala číst kvůli maturitě. Poprvé v životě se mi stalo, že mě nějaké dílo tak upoutalo. První kniha, u které jsem si pobrečela! Za mě naprosto skvělé dílo!

29.09.2014