Ananovcaska987 Ananovcaska987 komentáře u knih

☰ menu

Mým domovem je Aljaška Mým domovem je Aljaška James Huntington

Po přečtení téhle knihy si říkám, kéž by takových bylo víc. Pro milovníky dobrodružství, okouzlující divoké přírody a prostého, avšak krásného loveckého života, je tato kniha to pravé. Díky takovým chci stále víc uskutečnit svůj sen...žít tam.

07.10.2014 5 z 5


Tanec s vlky Tanec s vlky Michael Blake

To je přesně to, co miluju. Dobrodružství, Indiáni a celkově velice zajímavý příběh....chtělo by to víc takových knih:)

09.08.2014 5 z 5


Cold Mountain Cold Mountain Charles Frazier

Viděla jsem film a myslím, že se velice povedl. Už se těším na knihu, ty totiž obvykle bývají lepší :)

01.08.2014


Chata v Jezerní kotlině Chata v Jezerní kotlině Jaroslav Foglar

Miluju knihy od Foglara a tahle je mi obzvlášť milá. Jsou to už asi tři roky, co jsem ji četla, ale stále na ni ještě vzpomínám a i když jsem se teď přesunula k četbě jiných knih, určitě si ji zase někdy s radostí otevřu :)

01.08.2014 5 z 5


Na vine sú hviezdy Na vine sú hviezdy John Green

Poslední tři roky jsem vůbec nečetla. Nic mě nebavilo. Zajímala jsem se jen o dobrodružné knihy s indiány v kanadské divočině a sami uznejte, že takových moc není (nebo je alespoň nemohu nalézt). Tuhle knihu jsem jen náhodou objevila na internetu a zjistila jsem, že je k ní natočený i film. Bohužel jsem ho nenašla, tak jsem si řekla, že si přečtu knihu. Říkám vám, kdybych nemusela hlídat svou mladší sestru, jíst a chodit na záchod, měla bych tu knihu přečtenou během chvíle! Byla skvělá. Nikdy jsem moc nebyla na romantiku a na smutné konce, ale tahle kniha mě velice mile překvapila a od jejího přečtení stále hledám další podobně dobré knihy. Určitě stojí za přečtení!

01.08.2014 5 z 5