vlkove vlkove diskuze u autorů

☰ menu

Meg Rosoff

Nevíte někdo zda má v českém překladu od autorky vyjít kniha How I Live Now? Děkuji.

18.04.2020


Betty MacDonald

Od autorky jsem přečetla všechny čtyři její vydané knihy pro dospělé a mám opravdu radost, že mám takový skvost ve své knihovně. Když bych měla seřadit knihy pro dospělé podle oblíbenosti, pořadí bude následovné: Vejce a já, Dusím se ve vlastní šťávě, Morová rána a Kdokoli může dělat cokoli. Dle mého byla slabší kniha Kdokoli může dělat cokoli ale je to způsobeno tím, že mě nezaujalo téma. Autorku moc doporučuji.

12.01.2020


Marc Levy

Mám autora velice ráda, proto mě mrzí, že jeho ve světě velice oblíbené knihy, jsou v ČR zapomenuty. Také si myslím, že by pomohlo vydat některé autorovy starší a oblíbenější knihy.

02.01.2020


Jiří Hásek

Pan Krchovský je mým nejoblíbenějším básníkem. Věřím, že ne každému se jeho básně budou líbit, ale já obdivuji každé napsané slovo.

02.01.2020


John Green

Od autora jsem četla tyto knihy: Hvězdy nám nepřály, Hledání Aljašky, Papírová města, Sněží, sněží... a Příliš mnoho Kateřin. Poslední dvě jmenované jsou dle mého názoru hodně podprůměrné, zbylé jsou opravdu originální a dobré, i když já nejsem cílová skupina, tak i přesto jsem spokojená. Chystám se ještě na knihu Jedna želva za druhou, tak doufám, že mě nezklame. Knihu Will Grayson, Will Grayson číst nebudu, námět mě nezaujal.

PS: Kniha jedna želva za druhou byla skvělá.

01.01.2020


Morgan Matson

Autorka má super styl psaní. Určitě obě česky vydané knihy doporučuji a doufám, že od této autorky vyjdou i její další knihy.

28.07.2019


Meg Cabot

Z autorky nejsem tak nadšená jako většina čtenářů. Četla jsem sérii Princezniny deníky a Hrdinkou snadno a rychle a popravdě jsou mi hlavní hrdinky nesympatické.
Určitě v nejbližší době nehodlám číst další počiny této autorky i když uznávám že její styl psaní je velice osobitý a snadno stravitelný.

10.08.2017