Vestička Online Vestička diskuze u autorů

☰ menu

Karel Schwarzenberg

rozplývat se netřeba. Pokud chcete vyléčit žal, doporučuji mrknout na tu noblesní Vopěnkovou, se kterou randil. A ty Benešovy dekrety zrušit chtěl. Tak nelžete.

17.11.2023


Kateřina Tučková

Z dva dny starého článku na FORBES Co čtou , když nepíšou?
A i když si uvědomuje, že doporučovat dnes k přečtení knihu ruského autora je společenské faux pas, útlá novela Den Opričnika od Vladimira Sorokina za to podle ní stojí. Skvěle napsaná opulentní fantaskní freska vysvětluje manýry ruského režimu a jeho vysokých představitelů.
Já nevím, ale Tučková pokud to takhle opravdu řekla, vyhrává cenu zbabělec roku

19.08.2023


Vlastimil Vondruška

Nevotravujte s tím tady, tenhle odkaz už tu byl asi tak 5x, a pořád je to ten stejný nesmysl, kde si notují dva neúspěšní závistivci.

30.06.2023


Podiven

fujtajxl

04.05.2023


Andrej Babiš

Shindo, no to jsou zas výlevy. To si nech na doma, tady na to není níkdy zvědavej , a nepatří to sem...

28.01.2023


Vlastimil Vondruška

Vondruška V. byl u Martiny Kociánové na Svobodném universu. Ještě zajímavější rozhovor je na youtube na vox.tv POSLECHNĚTE SI!!!

18.11.2022


Sergej Lukjaněnko

Moc vám děkuju, že jsem si kvůli vám Noční hldku přečetla , bylo to... průměrný. A jelikož jsem si to koupila jako audioknihu, a jelikož z toho něco má asi i Argo a jelikož chce Argo, aby naštvalo Sergeje, dát i díky mně vydělaný prachy na pomoc Ukrajině, a jelikož s tím já nesouhlasím, a jelikož můžu 1 knihu 1x za půl roku vrátit a koupit si jinou místo toho, , tak to bude asi tato.

27.03.2022


Sergej Lukjaněnko

Já rozhodně nejsem takový barbar, abych koukala na operu v televizi. Nastudovní. ND by bylo. Jistě zajímavé. Škoda.

22.03.2022


Sergej Lukjaněnko

Vy jste mi to smazali. Ale oni opravdu zrusili operu 1
30 let mrtvého Čajkovského, na namět Ukrajince Gogola s odůvodněním,že se bojí ruské propagandy. Jak mi to odůvodníte?

22.03.2022


Vlastimil Vondruška

Vlastimil Vondruška byl hostem na Xaver live. Je to na youtube doporučuju. On se snad líp poslouchá než čte.

19.08.2021


Vlastimil Vondruška

No kdyby to šlo, zakážete je všechny v jeden den, to je pravda. A naházet do ohně ty obchodníky s hloupostí!!!!!!!!

13.03.2021


Vlastimil Vondruška

Já se právě obávám, že je to právě naopak. Jde jen o ty články v parlamentních listech. Přečetla jsem Breviář , mám ho i podepsaný. Není tam nic nebezpečného ani hloupého. Někteří by tu knížku zakázali, kdyby měli tu moc. Pořád se to točí dokola. Koniáš, Vondruška, Hampl, Jedovatá houba, Satanské verše...

13.03.2021


Vlastimil Vondruška

Braunerova, no se mnou určitě, já su jen Sedlák co čte odporného grafomana Vondrušku, který dělá spoustu chyb, kterým já ale věřím. Takže když si jednou navleču slavnostní modráky, a zajdu si na prohlídku nedalekého hradu, tak mám tak blbý otázky, že si ze mě průvodce ťuká na čelo ještě další dvě sezóny. A latinsky umím jen Quo vadis domine, vini vidi vici a amen.
Sieno, a nenapadá tě, že ta slečna si to třeba špatně zapamatovala, slyšela, popletla to? Máš to z třetí ruky a věříš tomu? To snad nee. My sedláci věříme spíš tomu, co je psáno.

12.03.2021


Vlastimil Vondruška

jprst: i pro tebe mám radu na dnešní den. Když jsou tu takoví nároční a sečtělí experti přes historii, znalci schopní rozpoznat chybu v historickém románu ze starověkého Egypta i Francie za časů revoluce, politologové a sociologové okamžitě schopní poznat blud a nesoudnost autora, ti nejnáročnější čtenáři absurdních dramat Václava Havla i románů Viktora Huga, naučme se česky skloňovat latinská jména. Diskuzi to sice nikam neposune , ale lépe to vypadá . takže Mezi Titem, pro Tita.

12.03.2021


Vlastimil Vondruška

Tak to je škoda, tolik času. Místo toho sis mohl přečíst třeba Pavla Hrdličku a jeho Podrychtáře Václava. Nebo Zdeňka Pošívala . Jana Bauera snad ani nedoporučuju. Ale Martině Novotné vyšla Smrt nepočestné panny. Ale to jsou jenom takový moje blbý rady ;-)

12.03.2021


Vlastimil Vondruška

No milý Tite, popsat můžeš kolik chceš stran, ale příště ti radím, pokud se ti něco nelíbí, nečti to. Život je krátký. A takových je vás tu víc. Bylo tu o tom dokonce diskuzní vlákno. Jmenovalo se. Co si myslíte o člověkovi, který přečte 30 knih od spisovatele, kterého nesnáší. Nebo tak něják.

11.03.2021


Vlastimil Vondruška

No Tite, děkuju ti za palec mému komentáři u knihy Ztracený templářský poklad. Nechápu, že někdo kdo nemá rád autora, ale je schopný přečíst 10 knih v řadě. To by totiž neustál ani Shakespeare. Trochu masochizmus. Mezi tiárou a orlicí je výborná kniha. Mám doma I první dva díly Jak se žilo ve stoletích. Taky se mi líbily.Žádné chyby jsem nenašla...

11.03.2021


Petr Čornej

Gratuluji!!!!

03.09.2020


Vlastimil Vondruška

Tak v tom případě díky bohu, že vůbec nikdo nečte Havla! Já vím ,že už se opakuju, ale běžte prudit jinam. A přestaňte se povyšovat. Vondruškovi čtenáři opravdu nejsou horší než jiní.

29.03.2020


Vlastimil Vondruška

Lectore, ty provokatére. Ano není třeba se vyjadřovat k ostatním. Všichni ví kdo je tu kdo. Tebe tu všichni chtějí, a jsi tu v úctě pro tvůj charakter, tak si toho važ (To byla ironie). Těm , kteří nesouhlasí s tím , jak se tu mluví o Vondruškovi, jen kvůli tomu, že si dovolil vyjádřit se o současné politické situaci, doporučuji vyjádřit se k Havlovi . Ale opatrně. To je totiž to jediné, co na ně platí.

02.12.2019