natkaf natkaf diskuze u autorů

☰ menu

Liane Moriarty

Skvělá spisovatelka. Má velice čtivý styl psaní. Náměty jednotlivých knih jsou neskutečně poutavé, zpracování dokonalá a rozuzlení výtečná!! Já jenom pevně doufám, že u nás výjdou všechny knihy od autorky, abych si měla nadčím uspokojovat své čtenářské chutě.

02.10.2016


Jo Nesbø

Skvělý autor kralující dnešnímu světu detektivek. Tak napínavé a originální čtení tenhle žánr potřeboval od té doby, co Královna detektivek přestala psát. Styl jeho psaní je tak neuvěitelně poutavý, že mi ty knihy nepřídou ani zdaleka tak dlouhé, jak zprvu vypadají. Co k tomu říct. Když někdo umí, tak prostě umí.

28.04.2016


Agatha Christie

Autorka, která mi ukázala kouzlo a napětí detektivek, to, jaké to je číst až dlouho do noci. Pro mě spisovatelka s velkým S, která mě nikdy nepřestane okouzlovat svými dokonalými zápletkami a geniálními rozuzleními.

28.10.2015


Dan Brown

Toho autora miluju. Píše tak strhujícím způsobem, že mi vždy dělá obrovský problém odpoutat se od čtení. (,,Už jenom jednu kapitolu a musím jít spát.´´ :D) Už se těším na novou knihu, nejspíš z Prahy, ale nevím, jestli zvládnu ty čtyři roky čekání :D.

28.10.2015