JessieM25 JessieM25 diskuze u autorů

☰ menu

Chloe Neill

Dočetla jsem její upíří sérii a musím říct, že mě dost štve, že další díl je zatím k dostání pouze v angličtině. Jsem hrozně napjatá, jak to všechno s Merit a Ethanem dopadne. Ačkoliv mě chvilkami malinko vytáčelo, že se ti dva nebyli schopni dát dohromady, v závěru jsem ze všech knížek velmi nadšená.
Chloe je skvělá spisovatelka, která ví, jak čtenáře zaujmout, rozesmát i rozbrečet. Popis Ethanovi smrti a jeho následného návratu mě dojal a to hodně. Těším se na další díly.

29.09.2020


Kylie Scott

Sérii "Stage Dive" jsem přečetla za dva dny. Jakmile jsem začala, nemohla jsem se od knih odtrhnout. Hodně dlouhou dobu se mi nestalo, aby mě nějaká kniha tak nadchla hned od první stránky a ještě delší dobu mě tolik nenadchnul román. Ale styl Kylie Scott je skvělý! Ačkoliv se na jednu stranu jedná o typickou slaďárnu, na druhou stranu se minimálně u této série také hodně nasmějete. Zvláště u druhého dílu. Ale pozor! Po jejím přečtení vás bude mrzet, že těchto knih není více. Za mě rozhodně top! Jsem z knih vážně nadšená a už teď se těším, až si je pořídím domů, abych si je nemusela z knihovny půjčovat pořád dokola.

03.09.2020