jaromír z jaromír z diskuze u autorů

☰ menu

Roman Prymula

No vida, Internet i televizi zaplavila zpráva o panu Prymulovi s panem Faltýnkem jak měli soukromou schůzku v luxusní pražské restauraci která měla býti kolem půlnoci již uzavřená. A přestože byl vyfocen bez roušky tak mu to i tak nebrání v televizi aby lhal jako když tiskne. Takže když nerespektuje vládní nařízení pan ministr zdravotnictví Roman Prymula, tak se nemůže divit že na to kašlou i jiní lidé, kterým by on sám ze své funkce měl jíti příkladem nemyslíte ??

23.10.2020


Roman Prymula

Když ho vidím v televizi co neustále vymýšlí tak mi to připomíná komunistickou stranu a její praktiky v únoru roku 1948 když uzavřela hranice tehdejší Československé republiky. Megalomanství toho pána nezná mezí a to co předvádí před ním nedokázal nikdo. Je mnohem horší než jakýkoliv jiný diktátor v historii lidstva.

08.10.2020


Jáchym Topol

siena tak od vás bych vlastně nic jiného ani nečekal než že se mi budete snažit cokoliv podsouvat. Ale to už je problém této doby, že lidé mají potřebu nálepkovat a urážet každého kdo se byt jen trošku liší od zaběhnutého stereotypu.

30.09.2020


Jáchym Topol

jooosev tím pádem bychom disidenty byli skoro všichni, nebot každý máme nebo jsme měli rozdílné názory na různá období v historii České republiky či Evropy.

30.09.2020


Henry Ford

Průkopník automobilového průmyslu v USA. Jeden z mála, a vůbec prvních lidí kterým se to povedlo, vybudovat vlastní impérium z ničeho.

11.08.2020


Karl Hermann Frank

Kat národa Československého, ovšem proti Exekutorské mafii která tu všude řádí jako utržená ze řetězu to byl amatér co nic nedokázal. Stačí se totiž podívat co tu vše za ta léta od revoluce provedli ČSSD a ODS.:((

11.08.2020


Josif Vissarionovič Džugašvili

Tak ted by mě osobně zajímalo kdo je tou nějvětší bestií kterou zlikvidoval. Přemýšlím kdo z jeho politických oponentů to mohl být.

18.02.2020


Markéta Pekarová Adamová

Mohla byste mi prosím ukázat na jaký komentář tu reagujete ?? Nikde tu nevidím že bych totiž něco psal a začínám mít strach o vaše duševní zdraví.:)))

23.01.2020


Markéta Pekarová Adamová

Taková blbka se fakt jen nevidí. Podle jejího nápadu by byli starobní důchody jen pro bohaté a ostatní by skončili ve stáří na ulici. Aspon podle toho co říkala v televizní debatě na tv nova.

23.01.2020


Lubomír Zaorálek

Tak tenhle člověk podle dnešních zpráv jede navazovat přátelské vztahy do Severní Korei. No je vidět že naši politici opravdu už nevědí komu do těch prdelí vlézt.

17.05.2019


Petr Chobot

Oficiální youtube kanál autora naleznete zde https://www.youtube.com/channel/UCLhlJdrQ7EU63lLgUNp0Nng

09.04.2019


Jiří Drahoš

No vidíte, a přesně takto se pozná volič pana Jiřího Drahoše. Jediné co umí je poukazovat na jiné a hledat chyby všude možně jen ne u sebe.

24.03.2019


Jiří Drahoš

Nevyhrál sice prezidentské volby, ale i přesto je znát všudepřítomná frustrace a nervová labilita jeho voličů kteří se do dnes s jeho prohrou nesmířili. Tak zde aspon pomlouvají knihy jeho konkurenta pana Miloše Zemana který ho v boji o prezidentské křeslo porazil.

21.03.2019


Børge Willy Radsted Arbing

Autor který viděl válku leda tak z okénka projíždějícího vlaku. Taková dánska obdoba českého barona Prášila. Musíte ho brát s velkou rezervou, neboť není fyzicky možné aby byl všude kde píše.

03.11.2018


Jáchym Topol

Za disidenta bych ho nepovažoval. Co pro bůh vůbec pro tuhle republiku vykonal tak mimořádného by mě velice zajímalo.

02.11.2018


Jan Masaryk

Existují celkem tři teorie: podle jedné šlo o vraždu ( Masaryk byl z okna vyhozen ), podle druhé o sebevraždu ( Masaryk z okna sám vyskočil ), a podle třetí verze o nehodu, když se Masaryk pokoušel o římse utéci do svého bytu a z této římsy spadl.

Osobně se přikláním k druhé verzi že šlo o vraždu ikdyž třetí verze by vlastně potvrzovala to samé jako zatím poslední vyšetřování v roce 2003 které bylo uzavřeno jako vražda, pachatel neznámý.

28.10.2018


Tomáš Garrigue Masaryk

Chudák pan prezident Tomáš Garrigue Masaryk, ten by se musel v hrobě obracet, nebo přímo zvracet kdyby viděl jak při oslavě 100 let československé republiky ve vile pana Dr. Karla Kramáře znovu se už druhý říšský kancléř roztahuje. A co by si pomyslel totéž o hlavě francouzské republiky která nás zradila během první světové války to by mě teprve zajímalo.

26.10.2018


George Soros

Tak jako čekal sem hodně, vím že tu píše kde kdo ale tohle už je opravdu přes čáru. Muž který vydal gestapu své nejbližší včetně své vlastní rodiny vyměnou za útěk do USA přes Madarsko, z toho je mi opravdu na zvracení. Člověk který investuje veřejně své bohatství na podporu migrace a evropské devastace. K takovému člověku se lze vyjádřit pouze jako k biblickému Antikristu!!

24.10.2018


Zoya Ledecká

Tak tohle je hodně dobrý vtip , opravdu sem se hodně zasmál. Vtip vypráví o holčičce z první třídy základní školy která sotva započala povinnou školní docházku tak už vydává úspěšně své vlastní knižní publikace. To myslíte opravdu vážně??

24.10.2018


Hamed Abdel-Samad

Jeho jméno od 18. února 2011 nese asteroid hlavního pásu (249010) Abdel-Samad, objevený amaterským astronomem Rolfem Apitzschem 26. srpna 2007, nesoucí původně označení 2007 QE5 či 2007 QK3.

22.10.2018