Jája92 Jája92 diskuze u autorů

☰ menu

Erika Mitchell Leonard

Tyto knihy se staly populárními z jediného důvodu. Protože do té doby se o BDSM sice vědělo, ale tak nějak neveřejně, zatímco teď si o tom povídá kdokoliv. Najednou to každý provozuje nebo to zkusil ( BDSM není jedno přivázání při sexu nebo plácnutí přes zadek před sexem) . Autorka nemá sebemenší tušení, co skutečně BDSM je. Čím si subi prochází, co cítí a proč jí vlastně přitahuje dominance. A opravdu panna, která zažije svůj první sexuální zážitek a okamžitě se z ní stane dračice ?! Tomu snad mohou věřit jen ti, kteří nemají zkušenosti. To by pan Grey musel být Bůh, aby s ním ihned dosáhla orgasmu. Stejně tak jako je popisován pan Dominantní. Teď si nejspíš každá vanilka myslí, že dominant je chudáček, který byl v dětství týraný a proto si to musí v dospělosti nahrazovat...
I samotný popis DS vztahu je bohužel směšný. Rozhodně to není tak, jak jej autorka popisovala v knihách. Není o sexu, kouření a zase sexu a kouření a občas naplácat a svázat jak jinak než při sexu.
Ti, kteří se v tomto světě pohybují už nějaký rok, je toto dílo k smíchu. Jediný důvod , proč je toto dílo tak opěvované , je neuvěřitelná mediální kampaň. A příběh chudičké holčičky a bohatého chlápka, snad už ani netřeba komentovat.
Jako námět to mohlo být opravdu dobré ( kdyby autorka nečerpala z porna a kdyby její styl psaní nezamrzl na úrovní základní školy).

13.02.2018


Vina Jackson

Pochybuji, že bych někdy zařadila autory mezi oblíbené.

03.02.2018