Iva B. Iva B. diskuze u autorů

☰ menu

Alena Mornštajnová

Díky této autorce se pomalu přibližuju české literatuře, kterou nevyhledávám, protože me prostě nebaví.. Knížky Hana a Tiché roky jsem každou přečetla za jeden jediný den, to už asi o kvalitě něco vypovídá, tedy v mém případě.... Je to skvělá vypravěčka a já se do každé knížky uplne ponořila.

11.04.2020


Julie Garwood

Julii Garwood jsem objevila teprve nedávno a to díky zdejší uzivatelce Šánce, když jsem u ní listovala v přečtených knihách. Tímto to bych ji chtěla poděkovat, protože autorka mě opravdu chytla, její romány se mi moc líbí. Jsou to nenáročné romantické oddychovky, kde nechybí ani dobrodružství. Příběhy mají všechno co mají mít a mě to hrozně baví.

03.04.2020


Linda Castillo

Autorku jsem si zamilovala hned po přečtení první knížky. Je to fajn čtení, zajímavé prostředí, postavy se vyvíjejí.. Nevím jak bych to popsala, ale sedí mi i styl, kterým autorka píše, tak lehce, ze me prostě baví otáčet stránky a nerada od knížky odchazim a vždy se moc těším az se k příběhu vrátím a tak by to asi melo být ne?

03.04.2020


Nora Roberts

Od této autorky čtu hlavně její sérii s poručíkem Evou Dallasovou. Ta mě moc baví. Jiné knížky nevyhledávám, ale co já vím, třeba jednou.. Moje mamka jich má plno, bude z čeho vybírat :)

03.04.2020


Agatha Christie

Agatha Christie to je pro mě láska na celý život!! Miluju její knihy. Hercule Poirot nebo slečna Marplová mě ještě nikdy nezklamali.

25.05.2015


Jussi Adler-Olsen

Přečetla jsem všechny knihy autora, díky němu jsem objevila kouzlo severské detektivky. Doufám, že zrovna pracuje na dalším případu oddělení Q, moc se těším na další knížky.

22.04.2015


Lenka Lanczová

Spisovatelka, která mě provedla pubertou.. přečetla jsem od ní snad všechny knížky a i teď se k ní ráda sem tam vracím např. k sérii Radka, která je opravdu moje nejoblíbenější :-)

27.03.2015