Catie_ Catie_ diskuze u autorů

☰ menu

Colleen Hoover

Jsou autoři, od kterých si knihu přečtete, odhložíte ji a už po ní znovu nesáhnete. Colleen Hoover mezi ně rozhodně nepatří. O této autorce můžu říct, že je umělkyní. Každá její kniha je naprosto dokonalá. Je to umělecký kousek a v každé přinese něco nového - jednou to jsou básně, podruhé písně, které jsou součástí knihy, jindy zase obrazy, nebo jen "hloupé" formátování textu, které mu dá naprosto jiný význam. Je to autorka, která když oznámí, že jí výjde nová kniha, tak ani nepřemýšlím nad tím, že bych si ji nekoupila a objednávám rovnou, aniž bych četla její obsah.

24.10.2014


Kristy Bromberg

Kristy Bromberg mám moc ráda. Nejen že píše dobré knihy, ale je taky jeden z mála autorů, který aktivně komunikuje se svými fanoušky a je to super ženská :).

24.10.2014


Jamie McGuire

Musím říct, že po přečtení Krásné katastrofy, jsem zkusila přečíst zbytek knih od Jamie McGuire v angličtině, poté, co jsem přečetla Prozřetelnost, tak jsem neváhala a v blízké době ani váhat nebudu, a koupím si od ní vše, co vydá, protože píše naprosto dokonale. Každý příběh je pojatý jinak, ať už je to "klasická" romance jako Krásná a Učiněná katastrofa, tak Prozřetelnost, která je paranormálním románem až po Red Hill, který je postapokalyptickou knihou. Vše, co píše je propracované a naprosto dotažené :).
Je to prostě parádní autorka. Jedna z mých nejoblíbenějších.

15.03.2014