Kristy Bromberg

americká

Diskuze (4)

Přidat příspěvek

EvikU.
30.06.2020

První díl mě trochu zklamal. Hodně podobné 50 odstínům šedi. Tak jsem si říkala, jestli nemá autorka navíc. Nějaký svůj nápad. Druhý díl hlavně v druhé půlce už se mi začínal hodně líbit. Třetí díl mě dostal. Ano byla to pohádka. Neskutečná. V reálu by to takhle asi nebylo. Ale líbilo se mi, jaké autorka přidala vtípky, kterým rozuměli jen oni dva. Že už s spolu dokázali mluvit a tak nějak mě to přišlo rozepsanější než u prvního dílu. A i když tam bylo sexu méně tak to bylo spíše k užitku. Jako červená knihovna. Někdo tam psal, že je ještě nepřeložený 4 a 5 díl do češtiny. Tak doufám, že vyjdou. Klidně bych si přečetla ještě pokračování.

patricia8137
29.07.2019

Knižky od autorky KRISTY BROMBERG sú pre mňa skôr oddychového charakteru. Tento žáner kníh väčšinou zoberiem do rúk po prečítaní detektívnych kníh ako nenáročné čítanie, keď nemám chuť čítať niečo dejovo náročnejšie a prepracovanejšie. Zo všetkých kníh s touto tematikou, ktoré som doposiaľ prečítala sú knihy od tejto autorky moje obľúbené, veľmi ma bavili, dej bol napínavý a čítanie som si užila.


ketvin
27.04.2018

Série Driven byla úžasná - autorka opravdu umí napsat skvělou, napínavou a emotivní knihu! Nemám jedinou výtku.

Kéž by se překladu dočkaly i další 2 "díly" série Driven a i spin-offy k sérii:
http://www.kbromberg.com/driven-trilogy/
http://www.kbromberg.com/driven-spin-off-novels/

Catie_
24.10.2014

Kristy Bromberg mám moc ráda. Nejen že píše dobré knihy, ale je taky jeden z mála autorů, který aktivně komunikuje se svými fanoušky a je to super ženská :).