Rychle a smyslně

Rychle a smyslně https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/224286/bmid_rychle-a-smyslne-DoB-224286.jpg 4 473 69

Driven série

1. díl >

Rylee Thomasová je se svým životem spokojená..., i když srdce má obehnané vysokou zdí. Jednoho dne ale padne, a to doslova, do náruče Coltonu Donovanovi. Zničehonic ji zaplaví touha. Jenže někoho tak nadutého jako je Colton, amatérský automobilový závodník, podnikatel a profesionální lamač srdcí, snad ještě nepotkala. Ona mu naletět rozhodně nehodlá. Co když se ale za tím obřím egem ukrývá něco hlubšího? Jako by se pod tou tvrdou slupkou tísnila laskavost. podlehne nakonec jeho kouzlu, nebo se jí podaří umlčet své vlastní pocity? Rylee ale proti vlastnímu tělu dlouho bojovat nedokáže. Navíc on stejně pokaždé dostane to, co chce... a teď chce ji. Dokáže si ho udržet od těla? Dokáže od ní odejít? Vydají se na cestu společně, anebo každý půjde tou svou? Dalsí díly této strhující erotické trilogie - Rychle a vášnivě a Rychle a nespoutaně - na sebe nenechají dlouho čekat.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Jota
Originální název:

Driven , 2013


více info...

Přidat komentář

JanaSustr
07.03.2023 5 z 5

nebylo zas tak špatný ale úplně mě rozsekalo jak jedou v Astonu Martin a zpívaj si červenou řeku ještě jako to maj puštěný nahlas jak kdyby .... no to mi hlava fakt nepobrala, mrtvá smíchy jsem v tu chvíli byla když jsem si to představila :-D jinak je to čtivé, chemie tam funguje .... proc ne... na deštivé odpoledne pohoda

moma08
07.08.2022 4 z 5

Ale jo, bylo to čtivé, čtenář cítí chemii, kterou mezi sebou mají hlavní hrdinové.
Jo bylo to asi zbytečně dlouhé a člověk se dost utápěl v myšlenkách hlavní hrdinky.


Kristy.Seb
04.06.2022 4 z 5

Někdy se nám zdá, že cesta k vrcholu našeho úsilí trvá celou věčnost - k dosažení cíle. A jakmile ho dosáhneme, odehraje se to strašně rychle a je konec. Zapomínáme na to, že nejlepší je samotná cesta. Důvod, proč se na ni vydáváme. To, z čeho se nejvíc naučíme.

Život začíná až tam, kde ti to přestává bejt příjemný.

Líbí se mi, jak používají místo slov texty písniček. Skvělý nápad! A bavíme i vedlejší linka příběhu, kdy se příběh točí kolem opuštěných dětí.

medvídě
31.12.2021 4 z 5

(SPOILER) K přečtení knihy jsem se dostala díky objevu seriálu.
Je to taková pohádka pro dospělé. Ona pracuje s dětmi, chlapci, kteří v životě už něco zkusili, tak se jim snaží pomáhat na cestě do normálního dětství. On, věhlasný automobilový závodník, který dostane každou, na kterou si ukáže. A rozhodně není zvyklý na odmítnutí.
I když je to klasika bad boy a good girl, tak kniha má v sobě vtip i momenty překvapení. Přiznávám, že jsem si u toho vzpomněla i na Padesát odstínů, ale je to jiné.
Podle traileru bych řekla, že se seriál držel předlohy, takže jsem zvědavá, co mě čeká.
PS. u této knihy jsem si začala hledat písničky, kterými je příběh prodchnutý a postavy jimi vyjadřují své emoce. Tohle se mi na tom hodně líbilo.

Ren95
04.12.2021 5 z 5

Za mě nejskvelejsi trilogie! Má hlubší příběh, není tam jen tuna sexu a jdu se ihned vrhnout na další díl, potřebuji vědět, jak to s nimi dopadne!

Ralemo
03.12.2021 5 z 5

Tak tato série je vážně pecka! Napínavé, obě postavy skvělé. Zajímavá zápletka, nemohla jsem se odtrhnout.

katkaq
17.11.2021 2 z 5

Chápu, že ten konec někoho navnadí na další díl. Mě to naopak přesvědčilo, že s touhle sérií už nechci mít nic společného. Na začátku jsem si knihu užívala, ale nemyslím si, že by to temné tajemství téhle knížce něco přidávalo. Tohle nebyl můj šálek kávy.

Raislin
25.08.2021 3 z 5

Tak vydržet se to dalo, ale že bych z této trilogie byla nějak úplně nadšená to ne. Ry prakticky stále pláče ať už smutkem či dojetím. Erotika je zde skoro všude a je vtipné jakým způsobem. Ani jeden z hrdinů mi není zvlášť sympatický. Hodnotím 3*, protože nenadchne ani neurazí. Znovu se ke knihám určitě nevrátím!

Jita160
26.03.2021 5 z 5

Tak za tuto sérii opravdu moc díky.
Byla vážně skvělá.
Nenechala mě vůbec vydechnout dokud jsem nedocetla poslední díl.
Příběh byl velmi vzrušující a napínavý,nabitý chemii mezi dvěma spřízněnými dušemi.Moc jsem jim fandila.
A i když se mě to stává málo kdy tak na konci knížky jsem i slzy uronila.
Vůbec neváhejte a puste se do ní....

enite22
21.03.2021

Je to sice kopie 50 odstínů šedi, ale přesto jiný. Jako chování Esa mi přišlo zvláštní. Jednou byl hodný, když Ry chtěl, ale jinak teda byla jen kus hadru. Nemohla jsem se do knihy pořádně začíst. Asi si budu muset přečíst další díl, at se dozvím, proč se tak choval.

hadenka
13.03.2021

Kniha mě bavila,chemie mezi hlavními hrdiny,přečteno jedním dechem,už se těším na další díl.

Alnima
12.12.2020 4 z 5

Moc pěkná série. Někdo píše, že je to podobné Padesáti odstínům šedi, ale tady musím říci, že pro mě je tento příběh mnohem hlubší. Ráda se k němu vracím, což u výše zmíněné knihy se mi ještě nestalo.

narisa
13.07.2020 5 z 5

Ano, chvílemi to připomíná jiné knihy tohoto žánru. Ale! Colton je mi sympatický a zažil toho vážně dost, takže se mu moc nedivím. To, co zažila Rylee si vůbec nedovedu představit. Opravdu hrůza. Vůbec nechápu, jak se přes to mohla dostat. Takže jsou vážně dvojka. To se nedá s Christiánem a Anastázií srovnat. Ana nic takového nezažila. Jink se mi moc líbí, jak to mezi hlavními hrdiny jiskří a jejich slovní přestřelky jsou také super. Těším se na pokračování a držím jim palce.

EvikU.
22.06.2020 4 z 5

Já nevím, první knihy s erotikou mě bavily nějak víc. Ne že by to bylo špatný. ALE.

SPOILER: Místy jak přes kopírák s 50 šedi. On má za sebou temnou minulost, kterou ji nechce říct, nabízí ji jen sex, ona chce vztah a pomoci mu. Konec byl taky jak v šedi, že to skončí. Choval se k ní vyloženě hnusně. No já bych další pokračování neměla. Pro mě by ten chlap prostě skončil. Tak jsem moc zvědavá jak se s tím autorka popere v dalším dílu. Nemám ráda nedočtené série, proto jdu na další díl. Hodnocení původně na 3 ☆ , nakonec jsem dala 4☆, protože kniha nebyla jen o sexu a líbila se mi práce hlavní hrdinky a i on jak ji pomáhal s dětmi, které nemají rodinu. Kdo hledá nenáročnou četbu mezi thrillery, tak bude s knihou spokojen.

Povzneseny
21.06.2020 5 z 5

Super čtení.

martina1312
05.05.2020 5 z 5

Určitě přečíst celou serii! Kniha je výborná.

petulkapeta
02.04.2020 5 z 5

pekny přiběh plny vašně...

Chvilkasnění
22.03.2020 5 z 5

Nezná někdo sexy, žhavého a hlavně volného závodníka, který by měl zájem prožít něco takového? :D (sny se musí snít)

Myška43
05.03.2020 5 z 5

Doporučuji přečíst celou sérii,knihy na sebe navazují. Je to super příběh. Oddychovka od všedních starostí.

Toledo
25.02.2020 5 z 5

Za mne osobně super čtení - přesně co jsem od knihy očekávala. Kniha má sympatické postavy a pěkně se čte. Byla jsem zvědavá jak se to bude dál ubírat takže přečteno za dva dni a těším se na další díl.