bekule bekule diskuze u autorů

☰ menu

Tracey Garvis Graves

Škoda že od autorky osmi knih u nás zatím vyšly jen dvě, obě jsou skvělé a já si po dočtení druhé autorku přidávám do oblíbených.

07.04.2021


Samantha Young

Po čase jsem si přečetla první tři díly znovu. Před dvěma lety mě víc zaujal druhý díl než první, tentokrát naopak jednička,ovšem Olívie s Natem vyhráli jak před dvěma roky tak i tentokrát. Asi přirostli k srdci i autorce když jim věnovala i pokračování odehrávající se o čtrnáct let později.

28.08.2020


Jeffery Deaver

Po dočtení devátého dílu série Lincolna Rhyma si přidávám Deavera do oblíbených, začínám být na celé partě kolem Lincolna a Amélie závislá. Výborné jsou všechny postavy ne jen ústřední dvojice ale i skvělý Thom, miláček Ron a Lon Sellito. Snažím se číst pomalu , jeden díl měsíčně aby mě celá série vydržela co nejdéle ale je to čím dál těžší vydržet.

30.04.2019


Daphne du Maurier

K autorce mě přivedla Petra Stehlíková, autorka úžasného Naslouchače, která ji uvedla jako svůj vzor . Jako první jsem četla Hospodu Jamajka která mě naprosto uchvátila. Jedna z nejúžasnějších knih co jsem doposud četla. Moc se mi líbila i Mrtvá a živá a skvělá je i povídková Ptáci a jiné povídky.

10.08.2018


Diane Chamberlain

K autorce mě přivedla známá, která na mě narazila v knihovně a poradila ať si půjčím něco od Chamberlainové. Její tvorbu popsala slovy " romány ze života se zápletkou". Od té doby jsem od ní přečetla téměř vše a výstižnější shrnutí mě nenapadá.

16.10.2017


Nora Roberts

Zatím čtu jen J.D.Robb - Smrtící sérii a náležitě si ji vychutnávám takže jsem si povolila maximálně 2 knihy za měsíc a snažím se číst co nejpomaleji.

09.05.2017