Aki12 Aki12 diskuze u autorů

☰ menu

neznámý - neuveden

Ty jo! Sotva jsem objevil tohoto autora, hned jsem se do něj zamiloval! Hned v prvních pár knihách mě přesvědčil o své rozmanitosti fantazie a stylu vyprávění!
Vůbec nechápu, proč je tak nedoceňovaný ve světě a proč už sakra nedostal aspoň jednu Nobelovu cenu! Myslím, že jsi to tento autor opravdu zaslouží :(.

20.02.2018


Joanne Rowling

OBDIVUJI autorku za to, že nechala popustit uzdu své fantazii a vytvořila dokonalý kouzelnický svět! OBDIVUJI tuto autorku, jakým nadpřirozeným spisovatelským umem dokáže lidi zaujmout. OBDIVUJI její propracovaný sloh, který baví malé dítě, ale nepohrdne jím ani dospělý! OBDIVUJI autorku za vytrvalost, se kterou se pouštěla do dalších a dalších dílů (což ocenili všichni fanoušci Potterovic mánie). Jsem moc rád, že jsem vzal knihu Harryho Pottera do rukou.

27.05.2017


Christopher Paolini

Možná se trošičku podobá Pánu prstenů, ale mi se Odkaz dračích jezdců mooc líbí!! Do Eragona jsem se v první knížce naprosto zamiloval a svět, který stvořil Paolini je zajímavý a obdivuhodný. Kdo nečetl, tak doporučuji přečíst, stojí to za to. :)

27.05.2017