Adlinkaa Adlinkaa diskuze u autorů

☰ menu

Jo Nesbø

Jo Nesbø si mě získal hned po první knize, což se u mě zas tak často nestává. Knihy od tohoto spisovatele bych asi nemohla číst v kuse, ale když je čas od času s něčím prostřídám, bude to naprosto skvělá volba.

29.08.2020


Patrik Hartl

Patrik Hartl je jeden z mých nejoblíbenějších českých autorů. Jeho knížky jsou lék na špatnou náladu, stejně jako jeho smích :)

13.08.2020


Joël Dicker

Od tohoto autora jsem zatím četla pouze dvě knihy. Obě dvě se mi velice líbili, a už teď se nemohu dočkat, až si přečtu další.

13.08.2020


Alena Mornštajnová

Od Mornštajnové jsem přečetla všechny knihy. Některé knihy se mi líbily víc, ale ani jedna mě nezklamala. Každá kniha je originální a napsaná s takovou dokonalostí, že se knihy prostě čtou sami. Jestli bych měla vybrat moje nejoblíbenější české spisovatele a spisovatelky, bezpochyby bych vybrala právě Mornštajnovou.

27.07.2020


Radka Třeštíková

Od Radky Třeštíkové jsem četla všechny knihy, kromě Dobře mi tak. I když mi některé její knihy přijdou dost psycho a depresivní, stejně se mi její tvorba velice líbí. Knize To prší moře jsem musela dát víc šancí, ale jakmile jsem k ní "dospěla", strhla mě do svého děje, jako ostatně všechny její knihy. Knihy od Třeštíkové buď prostě milujete nebo se vám absolutně nelíbí. Každý si musí přijít na svoje, ale někdy je lepší do některých jejich knih prostě jen dozrát.

08.07.2020


Lenka Lanczová

První knihu jsem si od Lanczové přečetla minulé léto. Díky ní jsem začala tak číst. Asi se shodneme na tom, že konec je sice předvídatelný, ale co si budem, rádi se k ní budeme vracet. Letní, čtivé, vtipné...K vodě naprostá idylka :)

07.07.2020


Dan Brown

Na Browna jsem narazila teprve nedávno. Ale už jsem od něho stihla přečíst všechny jeho knihy, kromě Digitální pevnosti. Na jeho knihách se mi líbí to, že i když v nich velkou roli hraje historie, vždy je přednější příběh. Zatím mě tento autor nezklamal. Každá jeho kniha je jedinečná a velmi čtivá.

04.07.2020