Zůstala jen naděje

Zůstala jen naděje https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/416624/bmid_zustala-jen-nadeje-Lfp-416624.jpg 4 3 2

Kniha Zůstala jen naděje vypráví příběh o víře, která je jistotou, o naději, která neselhává, a o nekonečné lásce, která je schopna obětovat život. I když se zdá, že je to nepravděpodobné, tak tento příběh se stal skutečně. Nadě nebylo ještě ani pět let, když ji matka brutálně vytrhla z rukou jejího milovaného otce. Během dalších pětadvaceti let na něj marně čekala a hledala ho. Na své cestě prošla spoustou utrpení a bolesti, přesto nikdy neztratila naději, že jednou svého tátu najde ? a když se splnila její největší touha, zjistila, že hluboko uvnitř hledala něco víc ? opravdovou, dokonalou a bezpodmínečnou lásku. Nakonec takovou lásku našla, protože zjistila...... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Inspiramo
Originální název:

Pozostała tylko nadzieja , 2016


více info...

Přidat komentář

BackToTheStars
31.10.2020 5 z 5

Krásné. Jsem empatický člověk, a tak jsem měla problémy přečíst bez slz první polovinu. Ale stálo to za to. Četla se dobře a snadno - za den jsem ji měla přečtenou. Obdiv ženě, o níž to vypraví, že to vše zvládla.

kaja77
22.11.2019 2 z 5

jejdanánku to byl materiál ta hlavní hrdinka. každopádně bez debat měla šílené dětství a to ji muselo pozenamenat... ale ten zbytek? bohužel nejsem dost empatická abych měla pro ni dost pochopení. fakt ne.


Štítky knihy

prostituce podle skutečných událostí

Autorovy další knížky

2014  90%Silnější než smrt
2019  80%Zůstala jen naděje
2017  93%Hrdinové víry

Kniha Zůstala jen naděje je v

Přečtených4x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce1x
Chystám se číst5x
Chci si koupit3x