Ztracené nebe

Ztracené nebe https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47578/bmid_ztracene-nebe-OGG-47578.png 4 12 1

Pro letušku Barbaru je vždycky a za všech okolností práce na prvním místě a proto jí plně vyhovuje nezávazný vztah s plastickým chirurgem Jindřichem. Po šokujícím setkání Barbary s Jindřichovým synem však dostává tento vztah povážlivé trhliny. Své místo v Barbařině životě si pomalu ale jistě získává pilot Martin Limberk, který v ní po dlouho dobu vyvolával antipatie. Otázkou je, zda si dokáže poradit ve vztahu s Barbarou stejně dobře, jako s dopravním letadlem, zvláště poté, co se Barbara díky těžkému úrazu ocitá v krizi, která jí přinutí výrazně změnit žebříček životních hodnot.... celý text

Přidat komentář

Rose-Mary
06.01.2024 5 z 5

(SPOILER) Letuška Barbara miluje svoji práci, bez které si svůj život nedovede představit. Doma má svého milovaného kocoura, kterého opečovává jako vlastní dítě. Udržuje nezávazný vztah s plastickým chirurgem Jindřichem. Oběma to tak vyhovuje. Posléze však tento vztah dostává trhliny.
Jeden z pilotů, který jí byl dříve velmi nesympatický, získává její oblibu. Musí přehodnotit své životní plány a postoje. Martin Limberk prožil těžkou životní zkušenost, když přišel o přítelkyni, která zemřela na rakovinu. Bára se mu líbí a oba poznávají, že si mají co říct. Mají stejné záliby. Když přijde tragédie v podobě těžkého Bářina úrazu, který jí navždy uzavře cestu vrátit se do oblak, musí tvrdě bojovat sama se sebou, ale také za lásku, kterou by málem svým ublíženým chováním ztratila.
Knihu mám moc ráda, četla jsem ji už víckrát, téma letectví a práce letušek a pilotů, mne vždy zajímala.