Zlatý klíč k peklu

Zlatý klíč k peklu https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523807/bmid_zlaty-klic-k-peklu-651eb734852d6.jpg 4 11 3

Petr Prokop žije ve světě, kde peníze rozhodují o kvalitě života, celkem slušný život. Je instruktorem v golfovém klubu, kde se seznámí s manželkou jednoho z nejbohatších lidí v zemi. Jeho až příliš kladný vztah k ženám mu otevře cestu k plánu, jak pomocí vraždy získat vysněný klíč ke zlaté kleci a usnadnit si tak život. Podaří se Petrovi získat klíč k vytouženému životu, nebo ho jeho záměr přivede k pomyslnému pádu do pekla? Příběh Petra Prokopa vypráví o překonávání překážek, o bezohlednosti na cestě k bohatství, o měřitelnosti hodnoty lidského života materiálním bohatstvím a o mlýnech, které nepřestávají mlít. O tom, že když se tomu, kdo jde za svým snem bezohledně a tvrdě, splní jeho přání, může to být způsobem, který je současně trestem.... celý text

Přidat komentář

kopeceli
12.02.2024 5 z 5

Mě se tato krimi líbila.
Celé je to uvěřitelné, každý pachatel není jako z nóbl literární detektivky, obvykle je to člověk, který žije u sousedů a chová se běžně. Nezná fígle profi zabijáků a proto působí naivně, jako hlupák.
Celý proces pátrání, dokazování, soudu a odsouzení pro mne byl zajímavým, protože tento systém neznám (Bohu díky). A to se mi líbilo - kniha pro mne byla přínosem a zajímala mne.

TerkinKnižnySve
12.02.2024 5 z 5

Josef Doucha - Zlatý klíč k peklu


Počet strán: 178
Vydavateľstvo: @nakladatelstviepocha
Žáner: #detektivka

Tejto knihe nemám co vytknúť.

Myslím, že snáď prvý krát sa mi stalo, že som držala palce ako vrahovi tak aj policajtom.

Čo sa stane to nám je jasne hneď po pár stranách a tym, že kniha sama je tenučká, naozaj nie je čas na nejaké omáčky okolo.

To, že vrah je "inteligent" a myslí si, že jeho nedolapia to bolo pre mňa veľmi humorne, toľko chýb čo urobil, to by som ja asi odviedla lepšiu vraždu

Prípad sa trošku zamotá ale aj tak na dolapenie polícii netreba veľa lebo vrah si vlastne nabehne sám. Preto som mu chudakovi držala palce.

Kniha sa číta výborné a rýchlo a určite ju odporúčam ako príjemnú oddychovku

Za tento #recenznivytisk ďakujem @nakladatelstviepocha v rámci našej #spoluprace

Kniha c. 48/2024

#recenzieTerka #kniznarecenzia #kniznizavislaci #epochalnibeletrie #skbookstagram #podporujemeceskeautory #josefdoucha #zlatyklickpeklu #milujemeknihy2

Obsah:

#kľúčkšťastiu #detektív #peklo #bohatstvo

Petr Prokop žije ve světě, kde peníze rozhodují o kvalitě života, celkem slušný život. Je instruktorem v golfovém klubu, kde se seznámí s manželkou jednoho z nejbohatších lidí v zemi. Jeho až příliš kladný vztah k ženám mu otevře cestu k plánu, jak pomocí vraždy získat vysněný klíč ke zlaté kleci a usnadnit si tak život. Podaří se Petrovi získat klíč k vytouženému životu, nebo ho jeho záměr přivede k pomyslnému pádu do pekla?
Příběh Petra Prokopa vypráví o překonávání překážek, o bezohlednosti na cestě k bohatství, o měřitelnosti hodnoty lidského života materiálním bohatstvím a o mlýnech, které nepřestávají mlít. O tom, že když se tomu, kdo jde za svým snem bezohledně a tvrdě, splní jeho přání, může to být způsobem, který je současně trestem.


čef
28.12.2023 3 z 5

Myslím, že zde šlo o literaturu až v poslední řadě. Hlavní asi bylo popsat kriminální příběh, jeho odhalení a odsouzení tak, jak se to v dnešní době u nás obvykle děje. Pachatel je naprostý blb a ostatní dělají svojí práci. Čtenář, který nepovažuje tento natahovaný proces za zajímavý, se určitě nudí a přeskakuje dávno známé věci, čímž zdolá tento nemastný, neslaný románek za slabou hodinku.

Autorovy další knížky

Josef Doucha
česká, 1948
2022  66%Orlické vraždy: Akce Přehrada očima vyšetřovatele
2023  75%Zlatý klíč k peklu

Kniha Zlatý klíč k peklu je v

Právě čtených1x
Přečtených12x
Knihotéce37x
Chystám se číst18x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x