Zlatko, a co láska?

Zlatko, a co láska? https://www.databazeknih.cz/img/books/81_/81174/bmid_zlatko-a-co-laska-bF0-81174.PNG 4 43 43

Zlatka série

< 3. díl

Dospívající Zlatka se ocitá na životní křižovatce. Úspěchy na koni jsou zastíněny ztrátou první lásky. Po matčině úrazu si Zlatka uvědomuje, že nesmí rezignovat. Kromě nové sebedůvěry získá i lákavé nabídky na soutěže v zahraničí. Úspěchy budí i víru v sebe, ve svou sílu a schopnosti. Zlatka dochází k poznání, že štěstí přeje odvážným: na koňském hřbetě, v životě i v lásce..... celý text

Přidat komentář

twigxi
26.04.2023 3 z 5

Zaver serie je trochu horkosladky. Tady uz mi ty vtipky prisly hodne infantilni a na silu (uz u minulych dilu jsem skripala zubama). Z Krystofa jsem mela misty divny pocit.
Kniha velice casto cerpa ze Zlatcinych zazitku, ktere zname z minulych knih. Coz je na jednu stranu hezka nostalgie, ale na druhou to pusobi vycpavkove. Nedivim se tedy, ze kniha ma nizsi hodnoceni nez predchozi dily. Ale pokud se vam libily, tak pokracovani rozhodne stoji za to. A kdyby to pokracovalo dal, tak nevaham a do dalsi knihy se urcite pustim. Zlatka si me proste ziskala a cela serie se mi moc libila.
(Jen jeste jedna poznamka - uz jako malou me stvalo, ze na kazde obalce je uplne jina holka. V knihach je Zlatka popsana jako blondynka, ale na predchozich obalkach jsou cernovlasky. V tomto dilu jsme se dozvedeli, ze ma kratke vlasy. Nikdy jsem uplne nevedela, jak si ji mam vlastne predstavit)

Ann98
22.03.2018 3 z 5

Za mě se tento díl vyvedl nejméně. Připadá mi, že se autorka snaží zakomponovat do děje co nejvíce aktuálních problémů, což ovšem ubírá knize na věrohodnosti. Příběh pojednávající o problémech dospívající dívky po ztrátě první lásky a matčině úrazu se přečíst dá, ale rozhodně mě neuchvátil tak jako předchozí díly.


Szekynka
02.03.2018 5 z 5

Vzpomínka na mládí. Knihu jsem zbožňovala stejně tak i další díly.

tatafa
07.01.2017 5 z 5

Krásná a velice čtivá kniha. Mohu jen doporučit!

celli02
02.04.2014

Víborná kniha, moc dobře vymyšlená. Doporučuji asi tak od dvanácti. :-D