Zlaté Siluety

Zlaté Siluety https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522933/zlate-siluety2dQQoQ-EOX-.PNG 5 4 2

Jak na svůj život nahlíží noční můra? Co je zapotřebí k tomu, aby se chlapec proměnil v jelena? A kým ve skutečnosti jsou hosté Vánoční večeře? Každý člověk, i ten nejobyčejnější z nás, má svůj vlastní stín a v něm se skrývá víc, než by se prostému oku mohlo zdát. Jsou v nich naše sny, touhy, vzpomínky, bolesti a křivdy. Nahlédněte do nezvyklých dialogů mezi lidskými emocemi, nahlédněte do zrcadla, ve kterém se může nalézt každý z nás. Nechte se na moment unést zlatými siluetami drobných, zato neobyčejných momentů.... celý text

Přidat komentář

aleksandratP7Y
03.10.2023 5 z 5

Zlaté siluety jsou sbírkou krátkých a zdánlivě jednoduchých příběhů, které, jak se později ukazuje, vždy skrývají nějaké symbolické poselství. Ideální kniha pro milovníky metafor, kteří se chtějí na moment odpoutat od každodenního života. Doporučuji!

budníček
30.09.2023 5 z 5

Sbírka povídek, které se od sebe liší tematicky, délkou i formálně (najdete zde dialogy takřka divadelní, texty téměř hymnické, absurdní příběhy, které vám vyčarují na rtech sarkastický úsměv, i příběhy, které vám vženou slzy do očí). Spojuje je však neotřelý způsob, jakým se autor snaží zachytit současný svět - ať už ten viditelný nebo neviditelný. Určitě stojí za přečtení.