Ze života knihomolky
Debbie Tung (p)
Knihomolky všech zemí, spojte se! V tramvaji koukáš lidem přes rameno, jen abys zjistila, jakou knížku právě čtou. Než aby sis koupila něco na sebe, raději utratíš celé kapesné v knihkupectví. Tajně (a někdy i naprosto veřejně) čicháš ke svým novým knižním úlovkům. Nejlepší večírek je pro tebe ten, kdy všichni sedí tiše u stolu a čtou si. Zkrátka čteš všude, všechno a pořád, a když zrovna nečteš, o knihách si aspoň povídáš. Poznáváš se? V tom případě je knížka Ze světa knihomolky další povinnou položkou na tvém reading listu. U každé stránky tohoto vtipného a milého komiksu se budeš potutelně usmívat a říkat si, že hlavní postava je snad napsaná přímo podle tebe.... celý text
Literatura světová Humor Komiksy
Vydáno: 2019 , CPressOriginální název:
Book Love, 2019

Tahle kniha pro mě byla takovým odpočinkem s komiksem, který jsem přečetla za hodinu s přestávkami. A ano, jako všichni ostatní mi připadalo že je hlavní hrdinka napsaná podle mě.
Ano, v tramvaji koukám přes rameno lidem jen abych zjistila jakou knížku pravé čtou. Než aby jsem si koupila něco na sebe utratím celé kapesné v knihkupectví. Tajně (a někdy i naprosto veřejně) čichám ke svým novým knižním úlovkům. Nejlepší večírek je pro mě ten, kdy všichni sedí tiše u stolu a čtou si. Zkrátka čtu všude, všechno a pořád, a když zrovna nečtu, o knihách si aspoň povídám. Ano, v hlavní postavě se poznávám opravdu hodně a jsem moc ráda ze jsem si tento komiks přečetla, protože každou stranu jsem se usmívala a poznávala těžký život knihomolů.
Dokonalé.

Ta kniha je úžasná! Můžu ji číst pořád dokola a nikdy se mi neomrzí .Pořád mi přišlo že sem to já kdo je vtom příběhu ,všem doporučuji .Kája.

Jasně, že toto ostatním doporučím.
Když se u něčeho tak připitoměle usmívám, je mi blaze a souzním s kreslenou dívčinou, nelze totiž jinak :-D

No překvapilo mi že je to komiks.
Za pár minut bylo prečteno a no ano poznala jsem se v tom mockrát.

No, je vidět, že mi už není šestnáct, což je asi tak cílovka, ale pár stránek samozřejmě dobrých a pravdivých. Jen být ten její bojfrend, tak už jsem dávno za horama...

Záležitost na pár minut. Přečetla jsem při návštěvě knihovny a ani si ji nepůjčovala domů. Bylo to milý, rozkošný, příjemný.

Komiksy nevyhledávám, podstatě jsem ani nevěděla, že táhle kniha je komiks, než jsem si vzala do ruky. Ale mile mě překvapila. PŘESNĚ SE S TOU HOLKOU ZTOTOŽNÍM :D
Každá strana pravda :)))

Na knihu jsme se dlouho těšila, udělala na mě "kuk" v knihovně a já jsem neodolala. No co Vám budu povídat , co stránka ,to mi problikávalo hlavou "to jsem celá, to je knížka o mě a pro mě " =) ... více asi netřeba dodávat .. Půjčeno z knihovny.

Komiksová krátká kniha, ale vystihuje všechno proč milujeme knihy takové pohlazení po duši...

TOHLE
JE
BIBLE
KNIHOMOLŮ :-)
Taky je to o mně :-) a o všech ostatních, kteří se v knize najdou a milují knihy :-).
Ach jo, škoda že to bylo tak krátké, vždycky jsem nadskočila u nějakého obrázku a říkala si: "PŘESNĚ".
Musím si ji koupit, protože pokud nebudu mít po ruce jiného čtenáře, tak tady najdu spřízněnou duši .
KRÁSNÉ!!!!!!!!!!!!!!!!

Jedná se o komiks, černobílý a s úžasným tématem - jaké to je být knihomolka - co děláme, co neděláme, co nesneseme a jak trávíme svůj život s knihami :).
Co velmi oceňuji je fakt, že v knize jsou zmíněná ne jen knihkupectví, ale také knihovny! A jaké to je být knihomolem v knihovně, kde je tolik knih, ale i půjčování knih má svůj limit :D.
komiksy kreslený humor pro dívky čtenářství bibliofilie, knihomilství osobitost, svéráznost, jinakost, nerdstvíAutorovy další knížky
2019 | ![]() |
2019 | ![]() |
2020 | ![]() |
2023 | ![]() |
Co dodat? Ano, je to přesně tak….