Zákon přitažlivosti

Zákon přitažlivosti https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/35063/zakon-pritazlivosti-35063.jpg 4 72 12

Tato kniha představuje základ původního Abrahamova učení. Na jejích stránkách se dozvíte, že všechny události v životě, žádané i nežádoucí, k vám přicházejí prostřednictvím nejmocnějšího zákona vesmíru: zákona přitažlivosti (podobné se přitahuje). Určitě jste se setkali se rčením „Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá“ nebo „Víra tvá tě uzdravila“ (víra je pouze neustále opakovaná myšlenka). Přestože se o zákonu přitažlivosti zmiňovali už někteří velcí učitelé v minulosti, nikdy nebyl vysvětlen tak srozumitelně a nebyl doplněn návodem k praktickému použití jako v poslední knize autorů Esther a Jerryho Hicksových. Dočtete se o všudypřítomných zákonech, které ovládají vesmír a najdete zde návod k jejich využití ve svůj prospěch. Znalosti, které přečtením této knihy získáte, vás zbaví nejistoty ve vašem každodenním životě. Konečně pochopíte zákonitosti cest, kterými se ubírá váš vlastní život i životy těch, kteří vás obklopují. Kniha vám pomůže dělat, cokoli si přejete, mít, cokoli si přejete, a být, kýmkoli si přejete.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Náboženství , Literatura naučná

Vydáno: , Pragma
Originální název:

Law of attraction , 2007


více info...

Přidat komentář

hora.miloslav
11.09.2023 5 z 5

Takový základ zákonu přitažlivosti. Pro někoho příliš ezo začátek, ale jinak se lehce čte a hodně dá.

veronika5179
25.02.2023 5 z 5

Ke knize se neustále vracím jako k nestárnoucí studnici vědění. Vždy překvapí a nasměruje tím správným směrem, na který je snadno během běžného života zapomenout - i když nevědomky stále přitahujeme vše, co je kolem nás. Stačí si to jen uvědomit a dívat se kolem sebe :)


JanaValinka
27.10.2022 5 z 5

Úplně první knížka spolu s Tajemstvím od Rhondy Byrne, kterou jsem kdy četla na toto téma. Vracím se k ní stále už přes 13let, akorát musím vždy přeskočit začátek...

janka2000
30.09.2021 1 z 5

Nerada píšu nepříznivé recenze, ale bohužel se to občas stát musí.
Kniha je doporučená jako kniha pro osobní rozvoj, přestože by se některé myšlenky daly považovat jako osobní rozvoj, téma síla myšlenek, je to spíš esoterické dílo. Celé je to pojato jako spirituální rozhovor s Abrahamem, který zná smysl našeho bytí.
My jsme si zvolili lidskou schránku a za všechno si můžeme sami, vše jde ovládat myšlenkami a vlastně i všeho jde dosáhnout myšlenkami. Znásilnění se nebude dít, když na něj nebudeme myslet.
No jasně, že o něm nebudeme vědět, když budeme informace o něm ignorovat. To ale neznamená, že se neděje.
Pak tu byla myšlenka, že dětem se dějí špatně věci, protože to na ně přenášejí myšlenky dospělých kolem nich. To jako vážně?
Taky nechápu, proč je tato kniha dlouhá skoro 170 stran, když se to dá shrnout dle toho učení skoro do jedné věty.
Za vše můžou myšlenky!
Tak radši nemysleme!!

Elea
24.08.2021 5 z 5

Kniha se mi líbila, myslím, že pokud člověk chce změnit svůj život, má tady doporučený postup a záleží na každém, jestli podle něj bude postupovat.

knihyKeMne
17.02.2020 4 z 5

Kniha je prakticky o tomtéž, jako Walshovy Hovory s bohem. Sám Walsh ji v předmluvě vřele doporučuje. Zřejmě čerpají z podobného zdroje (či Zdroje).

Asi může být někomu užitečná, já ji přečetla tak nějak v období, kdy ji nedokážu dostatečně ocenit. Snad někdy příště.

Gordonlord
01.03.2018 odpad!

Čekal jsem motivační knihu na úrovni od autorů, kteří to mají v hlavě srovnané a na základě svých poznatků dosáhli určitých cílů. Čekal jsem přenosné životní zkušenosti úspěšných lidí, prezentované rozumným a soudným způsobem. Čekal jsem fakta, sebereflexi, cestu k osobnímu rozvoji a moudrá slova.

Dostal jsem abstraktní esoterickou kokotinu na úrovni věštkyně Jolandy, kde se mě dva totálně vypatlaní autoři snaží přesvědčit o tom, že musím otevřít své čakry, aby do mě mohl vstoupit duchovní cestovatel Abrhám a přivolat mi šepot nehmotné bytosti zvané Seth, která....no ty vole.

Neděsí mě ani tolik vědomí, že takovýhle škvár může někdo vůbec napsat, natož vydat, ale spíš fakt, že jsou na světě davy lidí, kteří tohle baští se staniolovou čepicí na hlavě a kohoutí prackou v míse, která jim za pomocí kávy a trychtýře ukáže pravý význam světa.

Kulhavá
25.07.2016 5 z 5

Na toto téma jsem přečetla již více knih, měla jsem dojem, že nic nového se již dovědět nemohu,ale opak byl pravdou.Kniha mi v mnohém hodně vysvětlila a i tam kde jsem dosud tápala mám již naprosto jasno. Rozhodně doporučuji všem, kdo chtějí poznat a pochopit, že každý sám je tvůrcem svého života a záleží jen na každém, jakým směrem se ve svém životě chce dát :-)

REBELKAAAAAA
15.06.2015 5 z 5

Výborná příručka o tom jak funguje zákon přitažlivosti. Četbou knihy jsem si toho hodně o zákonu přitažlivosti zopakovala a připomněla, což je jen dobré :).
Avšak knihu doporučím určitě komukoliv, kdo má o to zájem a kdo třeba o zákonu přitažlivosti zatím nic moc neví. Je to přínosná kniha ;).

Ronkar
30.05.2015 4 z 5

Teorii "Zákona přitažlivosti" znám už z filmu Tajemství aneb když myslíte pozitivně, dějí se vám pozitivní věci, když jste furt nasraní, dějí se vám blbé věci :D Koho toto téma zajímá, určitě si přečtěte, protože narozdíl od zmíněného filmu kniha probírá dané téma mnohem detailněji v rámci rozmluvy Jerryho s "bytostí" Abraham a vlastně to má hlavu a patu, spoustu zajímavých myšlenek i vět k zapamatování či zapsání a celkově může kniha některým lidem přispět k nějakému "nastarotvání" pozitivnějším směrem. Zvlášť, když si už neví rady, nemají sílu nebo chtějí jen pohladit písmenky. Tudíž, co autorům připisuji k dobru je celková pozitivita, která z knihy číší. Mně osobně se myšlenka, že svůj život tvoříme sami a neexistuje osud či nějaké předurčení hodně zamlouvá, takže jsem se spoustou věcí obsahově ztotožnil. Ostatně mám načteného i Oshu, Hovory s Bohem a jinou literaturu, která se zabývá postatou toho, proč jsme zde, co je vesmír, božství a jak zlepšit svůj život. Je však nutné mít duchovnější přístup k životu, jinak vám to asi bude připadat jako snůška bláblů.

Skawin
19.03.2013 4 z 5

Zpočátku jsem o knize pochybovala - bytosti z jiné dimenze nejsou můj šálek kávy. Ale jsem velmi ráda, že jsem knihu neodložila, protože učení, které je zde obsaženo je opravdu k zamyšlení a myslím, že pokud bude někdo opravdu chtít něco ve svém životě změnit, může zde najít návod jak na to.

Danafantom
20.09.2012 5 z 5

To, co např. Bärbel Mohr ve svých knížkách o vesmírném objednávkovém servisu spíš tušila, je zde vysvětlováno, řekla bych docela pochopitelně. Dobrá "nalejvárna", abyste si změnili život k lepšímu. Jestli někdo najdete kuráž a napíšete mi, jestli se po jejím přečtení ve vašem životě něco změnilo, budu moc ráda. Myslím, že tahle knížka tu moc má.