Základní dovednosti v gestalt psychoterapii

Základní dovednosti v gestalt psychoterapii https://www.databazeknih.cz/img/books/61_/61422/zakladni-dovednosti-v-gestalt-psychoterapii-61422.jpg 4 13 2

Kniha představuje praktický úvod k užití přístupu gestalt psychoterapie v terapeutické a poradenské praxi. Kniha je srozumitelným a na praxi orientovaným úvodem určeným především pro začínající psychoterapeuty a poradce. Zpracovává témata, jako např. ustavení efektivního terapeutického vztahu, zvážení terapeutického přístupu, rozvoj klientova uvědomění, využití gestalt terapeutických technik a metod, uzavírání terapeutického procesu. Knihu ocení zájemci o gestalt psychoterapii, frekventanti a absolventi výcvikových kurzů tohoto směru, psychologové, psychoterapeuti a studenti zmíněných oborů. ... celý text

Přidat komentář

Shindo
25.06.2023 4 z 5

Ak by som mal niekomu odporučiť nejaký úvod do Gestaltu, siahol by som po tejto knihe. Dobre spracovaná, ľudská, nechýba dokonca ani humor. Hádam jediná nevýhoda je, že kým pôvodná anglická verzia je pravidelne updatovaná (v poslednom vydaní napr. človek nájde kapitolu o mindfulness), pri českom preklade to bohužiaľ neplatí.

Nič proti PHG a ich kľúčovej Gestalt Therapy, je peklo čítať to v origináli aj v preklade. Joyce a Sills dokážu podať človeku Gestalt omnoho príjemnejšie.

ivorey
09.10.2012 3 z 5

Velmi pěkně z knihy pochopíte, o co jde v gestalt psychoterapii, pokud jste o ní nikdy neslyšeli. Autoři popisují spoustu praktických setkání s klienty, tudíž se stává teoretický rámec lépe uchopitelným a snadněji porozumitelným. Já sama jsem zde našla pár dobrých podnětů.


Štítky knihy

psychologie psychoterapie psychiatrie

Autoři knihy

Phil Joyce
britská

Kniha Základní dovednosti v gestalt psychoterapii je v

Právě čtených1x
Přečtených16x
Knihotéce11x
Chystám se číst9x
Chci si koupit9x