Zachraň mě láskou

Zachraň mě láskou https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/138189/zachran-me-laskou-138189.jpg 4 22 4

Růžová kolekce série

< 2. díl >

Když balkánský kníže požádá královnu Viktorii, aby mu poskytla anglickou nevěstu, její volba padne na krásnou Lavinu. Dívka se však rozhodne s nepřízní osudu bojovat, a aby si zlého knížete nemusela brát, vymyslí dokonalý plán. Královně a celému světu namluví, že už je zasnoubena - s markýzem z Elswicku, mrzoutem, který nesnáší ženy. Markýz s celým plánem překvapivě souhlasí a spolu s Lavinou a jejím otcem prchá do Skotska navštívit dívčiny příbuzné. V krásné přírodě Vysočiny se však dívka do markýze zamiluje doopravdy. Naivní Lavina však ještě neví, proč se jí markýz ve skutečnosti rozhodl pomoci.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Love in the Highlands , 2004


více info...

Přidat komentář

Ála1968
21.04.2023 4 z 5

Super, konečně zase jedna od autorky, která měla děj,romantiku,padoucha a hlavně se to dalo číst.Moc se mi to líbilo.

MonicElli
29.07.2018 4 z 5

Oddechovka, kniha se pěkně se četla, je zde poznat vypsaná ruka spisovatelky. Klidně bych přidala více stránek.


MinaHawke
26.04.2016 5 z 5

Krásnou Lavinii postihne krutý osud a to ten, že by se měla provdat za muže, kterého nezná a který nemá zrovna dobrou pověst. Za každou cenu se tomu sňatku snaží zabránit, že ji nezbývá nic jiného než požádat o pomoc markýze Elswicka, který je zatvrzelý vůči ženám, kvůli jedné, která ho zklamala. Společně s Laviniiným otcem vymyslí plán se zásnubami. Když se objeví zlotřilý kníže Lavinie si uvědomí, že markýze miluje, ale miluje ji i on? Zachrání ji?

modranka
26.02.2014 4 z 5

Knihu som hodnotila iba z pohľadu diel B. Cartlandovej. Nie je to nič prevratné, medzi jej prácami priemer. Pekná oddychová literatúra na jeden večer. Prečítate, zabudnete, ale keď sa k tomuto príbehu vrátite, zistíte, že ho máte uložený niekde vzadu v hlave. :-) Asi je to tým, že sa autorka nemusí opierať o sexuálne scény a vnútorné monológy, ale pekne sa drží príbehu.