Za každou cenu

Za každou cenu https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/369137/bmid_za-kazdou-cenu-veW-369137.jpg 4 19 6

Ironický a vtipný pohled prakticky na všechno. Sbírka humoristických fejetonů Jana Flašky, jehož původní ambicí bylo stát se mladým nadějným autorem, ale bohužel se mu povedlo zestárnout dříve, než něco vydal. Jako starý zkušený autor vám nyní rád sdělí svůj názor prakticky na cokoli, ať už jde o školství, ženy, vteřinové lepidlo, Boha, igelit, tepláky nebo jaro. Většinu jeho myšlenek by bylo možné rovnou tesat do kamene, akorát by pak tahle knížka byla nesmyslně těžká a drahá, nevešla by se do kabelky a ani na záchod a stála by moc peněz.... celý text

Přidat komentář

keri.H
28.10.2022 1 z 5

Hodně málo fejetonů mi přišlo vtipných. Někdy mi připadalo, že se autor snaží být až moc vtipný, ale bohužel na mě to mělo opačný efekt a většina knihy mě spíš nudila.

Kočičáci
04.06.2020

Knihu nebudu hodnotit hvězdičkami, protože jsem ji nedočetla - ač jsem se vážně pokoušela. Přijde mi, že autor chce být vtipný "za každou cenu" a to vážně nemám ráda, takové vtipy "na sílu." Někomu možná sedne, musíte to zkusit sami. Já půjdu o knihu dál...


Katris
20.10.2018 5 z 5

Kniha pobaví a leckdy čtenáře vrátí do hořkosladkých dětských let.

Blekí
23.08.2018 2 z 5

Ačkoli se jedná o tenkou knížečku, kterou jsem myslela že přečtu během jednoho, dvou dnů, po měsíci snahy ji odkládám nedočtenou. Autor a já jednak nesdílíme stejný smysl pro humor, navíc jsem zjistila, že fejetony nejsou zrovna můj šálek kávy. Kniha nemusí být špatnou volbou pro příležitostné čtenáře, kteří na čtení nemají mnoho času. Mě bohužel nezaujala.

konspi0856
31.07.2018 5 z 5

Dost vtipná knížka, řekl bych že proti opěvovaným humoristům má Jan Flaška navrch tím, že umí v jednom fejetonu udělat vtípky vysoce inteligentní i naprosto buranské, čímž pokrývá celé spektrum humoru. Velká paráda.

indyka
22.04.2018 4 z 5

Pár fejetonů bylo možná trošku "vycpávkových", ale u některých jsem svým smíchem terorizovala paní, která seděla vedle mě v autobuse a snažila se spát :-D Doufám, že první kniha autora nebude i jeho poslední, ráda si přečtu i druhou, třetí...a nebojte, pane autore, nešlo si nevšimnout, jak nemáte rád Babiše, ale zkuste to s ním v dalších knihách nepřehánět :-)

Štítky knihy

čeština humor česká literatura fejetony ze života

Autorovy knížky

Jan Flaška
česká, 1976
2018  78%Za každou cenu

Kniha Za každou cenu je v

Právě čtených2x
Přečtených21x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených1x
Knihotéce20x
Chystám se číst13x
Chci si koupit3x