V bouři

V bouři https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373966/mid_v-bouri-dP8-373966.jpg 4 122 32

Wales série

1. díl >

První svatební noc strávila lady Juliana St. Albans v jednadvaceti letech na útěku po sňatku s velšským radikálem Rhysem Vaughanem, jemuž původně patřilo panství, které bylo jejím věnem. Když ráno nepochopitelně zmizel, musela čelit nátlaku všech členů rodiny, kteří se snažili o anulování jejich manželství. Nakonec si vykoupila klid slibem, že své manželství udrží v tajnosti, pokud se Rhys znovu neobjeví. Po zjištění, že byl jako radikál násilně odveden verbíři na anglickou válečnou loď, na něj celá léta čekala, a teprve když jí bratr opatřil detektiva, který údajně našel zprávu o jeho smrti, začala po šesti letech uvažovat o dalším sňatku. Na zásnubní hostině s anglickým markýzem se však nečekaně objeví Rhys a veřejně si nárokuje Julianu jako svou ženu a její věno jako svůj majetek. Tento Rhys je však zcela jiný – smělejší, tvrdší a přesvědčený, že právě ona ho zradila a vydala do rukou verbířů. Pouze jejich tělesná touha zůstává stejná, táhne je k sobě a chrání Julianu před největším Rhysovým hněvem. Bude to však stačit k tomu, aby překonali všechny nástrahy, zlou vůli i nenávist a našli cestu k lásce, kterou spolu kdysi sdíleli, a mohli se tak těšit na všechna další společně strávená léta?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Stormswept , 1995


více info...

Přidat komentář

liletka_a
27.06.2023 4 z 5

Vcelku pěkný příběh plný nedůvěry, vášně, odloučení Úplně jsem si říkala kdyby Rhys povolil a konečně uznal, co je do očí bijící ale vydržel to chlapec hodně dlouho, skoro až do konce..;) Já být Juliannou, nemám tak pevné nervy ani na našeho tvrdohlavého hrdinu ani na zlotřilé bratry..(:

evineckY
28.10.2022 4 z 5

Kniha o lásce, zradě a důvěře.
Jak vinou a žárlivostí bratrů přijdou hned dvě ženy o svou lásku.
Ze začátku příběh odsýpal a bavil, ale pak už se pořád dokola řešilo -
zradila mě, udala mě, miluje mě...

Žádný pokrok, ač
skoro mrtvý,
Nemám z té bílé dívky.
Chtěl bych milovat vše kolem
A šílený bolem
Uctívat ji na horách
A přesto sám v dolinách
Toužím za stmívání
Po jejím milování.


JK96
13.10.2022 5 z 5

Příběh je zajímavý nejenom dějovou linkou hlavních hrdinů, nýbrž i zajímavým počínáním hrdinů vedlejších.

beruzzka
26.08.2022 3 z 5

Vubec nechapu, proc se kniha jmenu "v bouri". myslenka pribehu se mi moc libila, jejich potize i navrat Rhyse, ale zatimco zacatek hezky odsypal, konec se tahl, druha polovina knihy uz je jen o tom zda si maji nebo nemaji verit a je to porad dokola. Kdyby se autorka soustredila i na ostatni postavy bylo by to zajimavejsi.

Edita1702
01.08.2022 5 z 5

Příběh je krásný, ale kdyby mě tohle provedl můj bratr, nepromluvila bych sním až dokonce života....

Marci_Vaj
31.05.2022 5 z 5

Parádní příběh :)

MAU256
22.05.2022 5 z 5

Krásně romantický příběh Rhyse a Juliany, plný lásky, zrady, sexu, odpuštění. Jak snadné je zničit lásku dvou lidí a zasít zrnko nenávisti, bolesti a zrady. A jak těžké je uvěřit v lásku a začít znovu důvěřovat. Ale nakonec, kdo by čekal něco jiného, prostě šťastný konec :-). Knížka se četla sama, pro romantické dušičky doporučuji.

moudivlacek
13.05.2022 4 z 5

Příběh dvou zamilovaných, do jejichž lásky zasáhne zrada a nenávist a pikle její rodiny. Velšan Rhys se zamiluje do Angličanky lady Julianny, dcery svého politického soka a ničitele jeho otce. Jenže nejstarší bratr Julianny rozhodne vše překazit, povede se to na několik let, pak se v nečekanou chvíli vrací Rhys a domáhá se zákonného práva na svou manželku. Jenže se vrací "jiný", poznamenaný. Julianna pochopí, že jestli oni dva mají šanci na pravou lásku, musí naučit svého manžela něčemu důležitému a zároveň těžkému - věřit jí.
Láska a víra v toho druhého jde v ruku v ruce, bez lásky a důvěry totiž není to pravé štěstí. Až příběh dočtete, pochopíte to.

Blanka29
10.05.2022 4 z 5

Krasny pribeh plny nedorozumeni, lasky, zrady a take sexu :) Bylo zajimave nahlednout do "historie" Walesu, a jeji snahy o vetsi pravomoc a svobodu na Anglii.....

nikca3976
25.08.2021 5 z 5

Tak tady mi absolutně nic nechybělo...láska,nenávist,zrada,intriky,sex, napětí..Tato knížka mi doma ležela strašně dlouho, až jsem se teda odhodlala,že ji přečtu a seděla jsem nad ní do čtyř do rána,protože jsem ji odmítala dát pryč z ruky ️ Rhys byl ze začátku tak akorát na kopanec do řiti,ale časem se nějak spravil,i když se mu teda moc nechtělo Juliana byla fajn ženská,jenom v jednom jejím rozhodnutí mě teda pěkně namíchla,ale prostě to museli zdramatizovat Její bratr Darcy prvotřídní blbeček a intrikán,brala bych knížku i o něm aleLíbil se mi i vedlejší příběh Lettice a Morgana..bylo by fajn,kdyby byl díl i o nich️

LenciL
19.12.2020 5 z 5

Mala som chuť na romantiku a táto kniha splnila všetky moje očakávania. Čítala sa ozaj sama nemala žiadne hluché miesta :)

Knihomolka97
05.11.2020 5 z 5

Moje nervy!! :D No bylo to samozřejmě úplně úžasný, příběh mě nenechal ani na chvilku vydechnout. Četlo se to skoro samo. Jen ten tvrdohlavý zmetek - Rhys - mi ale fakt brnkal na nervy. Nejednou jsem měla chuť s ním zatřást, ať otevře oči. Bylo mi ho líto, prožil si svoje, ALE to nic nemění na tom, že se dlouho choval jako slepý osel. I přesto jsem mu ale propadla úplně stejně jako hlavní hrdinka. Julianě jsem strašně fandila, byla opravdu skvělá, pro mě úplně ideální ženská hrdinka. ❤
Zakázaná láska, zrada, lži, intriky, touha a mnohem víc... Přiznám se, že na konci mi ukápla i slza dojetím. To bylo tak strašně krásné a romantické.

Majka1979
22.08.2020 5 z 5

Od autorky som čítala už knihy a môžem povedať, že táto je najlepšia, aká sa mi od nej dostala do rúk. Kniha má naozaj všetko, čo má dobrý príbeh mať - láska, zrada, lož, odhalenie, slzy, smiech a správna dávka odvahy. Určite sa k nej rada ešte vrátim, na tento príbeh tak skoro určite nezabudnem :)

Aja39
13.08.2020 4 z 5

Moc pěkná kniha příběh byl zajímavý. Vždy si ráda přečtu historický román a autorka to umí.

kacenka6144
26.07.2020 4 z 5

Nakonec dávám jenom 4 hvězdičky. A může za to Rhys. Občas mě totiž trošku štval.

vcielka
17.07.2020 4 z 5

Zistila som, ze som to uz citala, ale vobec mi nevadilo si to precitat druhykrat. Velmi pekny pribeh i zapletka i hrdinovia.

Maruš.D
14.03.2020 5 z 5

Tak jako snad všechny knihy od Sabriny, i tato mne nezklamala! Děj je zajímavý, postavy nejsou nudné a zápletka napínavá. Miluji styl psaní, to jak Sabrina J. vdechne do příběhu to nejlepší a sepíše to do knihy. Co jsem si naprosto užívala byly básně na úvod každé kapitoly. Nejsem zvyklá číst básně, ale tyto jsem si zamilovala. Určitě doporučuji přečíst :-) (tak jako všechny ostatní knihy od této skvělé autorky, haha)

Kačka195
26.02.2020 5 z 5

Tak to bylo moc pěkné! Krásný romantický příběh, který se mi zapíše do paměti. Už se těším na další díl, snad bude aspoň z poloviny dobrý jako ten první.

rampapa
14.10.2019 5 z 5

Super příběh o lásce.Skvela knížka od Sabriny Jeffries. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.

baruska6061
01.07.2019 5 z 5

Tuhle knihu jsem si zamilovala. Oddechovka, kterou jsem četla jedním dechem