Taranee - Plamen moře

Taranee - Plamen moře https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/11895/witch-plamen-more-11895.jpg 4 53 5

W.I.T.C.H. Dobrodružství série

< 3. díl >

Když Taranee křičí na svého bratra, že už ho nikdy nechce vidět, samozřejmě to nemyslí vážně! Petr se však druhý den nevrátí ze surfování a Taranee se nemůže zbavit pocitu, že je to její vina. pátrání pobřežní policie je bezvýsledné. Něco tu nehraje. Taranee ví jen jedno: tajemné místo, kam Petr zmizel, dokážou najít jen W.I.T.C.H.!... celý text

Fantasy Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Heartbreak Island (The Fire of the Ocean)


více info...

Přidat komentář

Hoshi
05.07.2023 5 z 5

Taranee mě vždy z čarodějek W.I.T.C.H. bavila nejméně. Avšak tato kniha - Plamen moře, která je věnovaná právě jí. Taranee se pohádá s bratrem a ve vzteku řekne něco, co si později vyčítá. Slova jsou mocná a někdy se bohužel stanou skutečností. Čtení mě bavilo, ačkoliv je knížka opravdu útlá a přijde mi, že se něco děje až na posledních pár stranách (ostatně tohle mi přijde ve všech těchto knihách o W.I.T.C.H.), užila jsem si jí.

mia.com
15.01.2023 5 z 5

Moje dospívání. Časopis mi máma koupila, když mi bylo asi 11 let a byla jsem už stará na Méďu Pusíka, ale malá na nějaké Top Dívky apod. No a totálně jsem si svět WITCH zamilovala! Musela jsem mít všechny knížky a všechny díly časáku.


any333
24.10.2016 5 z 5

Taranee měla špatné přání a musí si nést následky. Vypraví se se svými kamarádkami Strážkyněmi do jiného prostoru, kde vládne Mořská Královna, co unesla jejího bratra. Je na čarodějce Ohně, aby ho dostala zpátky. Královna ovšem ovládá takzvaný mořský oheň, který jí propůjčuje neobyčejné schopnosti.
Pokoušela jsem si představit Reba a nevím proč, ale připadal mi hrozně roztomilý.
Asi bych taky jako pan Buckingham utekla, kdybych na své zahradě uviděla představení živlů. I když bych měla jako on brokovnici.

lolinka111555
09.10.2012 3 z 5

kniha se velmi dobrecte, je tenka takze sem ji zvladla levou zadni :)

TessDragon
05.08.2012 5 z 5

Taranee, čarodějka Ohně hledá svého bratra, který se ztratil a možná to je její vina. Moje oblíbená sága o čarodějkách.

Kniha Taranee - Plamen moře je v

Přečtených111x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce27x
Chystám se číst5x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x