Přízraky

Přízraky https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426558/bmid_prizraky-CTK-426558.jpg 4 30 8

Vzdor série

< 2. díl >

Co jste ochotni zaplatit za to, abyste o svém životě rozhodovali jen vy sami? Přestože Saru postihla ve Stockholmu řada neuvěřitelných a traumatizujících zážitků, rozhodne se do něj po čase vrátit. Nastoupí do nového zaměstnání v poradenské branži a přestěhuje se do jiné části města v naději, že ji její neznámí pronásledovatelé konečně nechají na pokoji – stane se ovšem přesný opak. Sara je znovu vržena do podivné hry, v níž jde pravděpodobně o korupci a snad i organizovaný zločin a ve které se vše vrací k záhadné organizaci BSV. Kolotoč nelítostného pronásledování a hrozivých nočních můr se znovu roztáčí a Sara si musí neustále klást stejnou otázku: Najde se uprostřed toho všeho aspoň jeden jediný člověk, kterému můžu stoprocentně věřit? Pokračování Krvavého květu je stejně jako první díl trilogie řízným koktejlem severského krimi a konspiračního thrilleru, inspirovaným současnými politickými událostmi.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

Skendöda , 2018


více info...

Přidat komentář

bozena6557
17.12.2023 5 z 5

Druhý díl byl dobrý,ale za mě trochu zdlouhavý.Uvidime jak to bude že třetím dílem.

absa2611
12.10.2023 3 z 5

Druhý díl mě trošku štval; věděla jsem, že se rozuzlení ještě nedočkám, takže jsem tuhle celkem tlustou knihu musela přečíst hodně rychle, abych se dozvěděla, o co vlastně, a komu, šlo.
Na druhou stranu se kniha četla dobře a rychle.


bozena3656
24.09.2023 4 z 5

Četla jsem s odstupem od první a měla jsem problém vzpomenout si na postavy. Jinak super.

Janík511
19.03.2023 2 z 5

V půlce odkládam, už mě to nebaví číst. Přečetla jsem si konec, kdo mezitím všechno umřel a vracet se k ní nebudu. Opravdu má zbytečný počet stran a děj se nikam nehybe.

uzivatel5137
31.10.2022 3 z 5

Napsal jsem to k první části. Nebudu opakovat, co jsem psal, jenom přidám to, že jako prostřední díl to funguje stylem, že kdyby to tam nebylo, tak se nic nestane. Pokračuje vyvražďování okolí Sary, které nedává smysl a je tam jenom pro napětí. Už když si člověk řekne "doufám, že nezabijou i tuhle", tak samozřejmě zabijou. Ale kdyby nezabili, nic se nestane. Prostě tato megakonspirace je neuvěřitelná a nefunguje. Tři hvězdy jen za čtivost a že na jedno čtení to nenudí.

Ticiana
08.04.2021 5 z 5

Tak a ted cekat na zakončení. Kniha je svizna, plna zvratu a děsivých události. Ale temer nic se nevysvětlilo. Jen doufám, ze poslední dil bude stát za to.

Refadora
20.12.2020 4 z 5

Opět krásná obálka a poutavý příběh! Oproti prvnímu dílu mi přišlo, že je v textu méně novinových úryvků, za což jsem byla ráda. Knížka na mne působila i reálnějším dojmem než první kniha série, nebyla ale o nic méně napínavá a strašidelná. Určitě si nenechám ujít ani závěr trilogie.

SilvieSisinka
23.11.2020 2 z 5

Bohužel mě kniha vůbec nezaujala. Moc stránek a pořádně se tam nic nedělo. Strašně zdlouhavé a o ničem. Bojím se že tohle bude mít další pokračování.