Vyzrajte na tloustnutí

Vyzrajte na tloustnutí https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/331737/bmid_vyzrajte-na-tloustnuti-0ql-331737.jpg 5 26 4

Proč diety selhávají? Je to kvůli genetické predispozici? Kvůli ochromenému metabolismu? Nebo kvůli snížené funkci štítné žlázy? Po letech neúspěšných pokusů zhubnout a vyzkoušení bezpočtu diet měla Dr. Nadja Hermann stále 150 kilogramů. Než přišla na to, že většina z toho, co věděla o dietách, byly mýty. A tak začala používat vlastní rozum a logiku. Pouze upuštění od všech "tukových logik" jí pomohlo dosáhnout normální hmotnosti. Nyní, jeden a půl roku poté, váží 65 kg. S vtipem, odborností i špetkou vědy můžete i vy prokouknout všechny dietní lži a konečně zhubnout.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Zdraví
Vydáno: , Omega
Originální název:

Fettlogik überwinden , 2015


více info...

Přidat komentář

kleozpatra
23.08.2022 5 z 5

Velmi komplexní kniha o hubnutí z pera autorky, co prošla 80kg hubnoucí zkušeností a nic nepřikrášluje. Podává si nejen kilogramy, ale též hloupé mýty. V civilu psycholožka se zamýšlí i nad společenskou proměnou, kdy dříve by morbidně obézní dívka koketovala s myšlenkou skočit z mostu a dnes se vyfotí hrdě na sociální síť a vynadá předem všem, kterým se její „sexy křivky“ nelíbí. Ke zhubnutí jí prý gratulovalo víc lidí než k doktorátu, přitom zatočit s kily je tak snadné. Nejlepší kniha, co jsem na toto téma četla.

egc22377
25.09.2021 5 z 5

-15 kg od ledna....


sara5144
23.01.2021 5 z 5

Skvělá kniha, vlastně vypráví životní příběh jedné tlusté holky, které se to podařilo. A podařilo se jí to proto, protože na tom tvrdě pracovala, všechno si o tom nastudovala a potom jela podle svého plánu...a podařilo se jí shodit ze 150 na 60 kg. Přečtěte si to a udělejte to stejně, ale nikdo tu netvrdí, že to bude snadné. Je opravdu krásné, že někdo svěří svoje tajemství veřejnosti.

Aghatte
11.03.2020 4 z 5

Chytré, pravdivě podané informace, které nám řeknou to, co už dááááááááávno víme, ale nikdo se toho nechce držet a nikdo to nechce slyšet. Chceš-li zhubnout, nežer. Je jedno, jestli jsi RAW, Paleo,vegan nebo žiješ v McD, pokud neubereš obroku a nepřidáš do kroku, nepomůže ti ani svěcená voda.
Paní je vtipná a zároveň velký stioik, kniha se čte pěkně, jako nějaká beletrie.

Štítky knihy

hubnutí

Autorovy knížky

Nadja Hermann
německá
2017  97%Vyzrajte na tloustnutí

Kniha Vyzrajte na tloustnutí je v

Přečtených19x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce15x
Chystám se číst7x
Chci si koupit7x