Drahá sestrička

Drahá sestrička https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/110331/bmid_draha-sestricka-xcH-110331.jpg 4 35 35

Vyvolení... série

< 4. díl >

Najmladší potomok vojvodkyne Georgiany Hawkscliffovej lady Jacinda má síce len osemnásť rokov, ale veľmi jasnú predstavu o svojej budúcnosti. V žiadnom prípade sa nemieni dať ujarmiť manželovi a prežiť svoj ďalší život v zlatej klietke. Londýnska smotánka sleduje každý jej krok v zlomyseľnom očakávaní, že zdedila matkino voľnomyšlienkárstvo a sklon k neviazanému spôsobu života. V úmysle ochrániť ju pred škandálmi sa najstarší brat Róbert po dohode s dvojčatami Lucienom a Damienom rozhodne vydať ju za rodinného priateľa, markíza Griffitha. Jacinda sa však proti jeho rozhodnutiu vzbúri a pokúsi sa ujsť k známym jej matky do Francúzska. Za dramatických okolností sa stretne s Billym Bladom, ktorého spoznala, keď pomáhal jej bratom pri ochrane Damienovej manželky Mirandy.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Wist
Originální název:

Lady of Desire , 2003


více info...

Přidat komentář

karamelka57
16.02.2021 5 z 5

Fuuuha,tak kto by to bol tušil takyto zvrat udalosti!! Naozaj neokukany namet. Precitala som od Gaelen 10 knih a musim povedat, ze v nametoch je ozaj velmi originalna.

Kuknime na to,ako sa z gangstra stal zamilovany chlap :) a kuknime na vznesenu zamoznu a pri tom tak skandaloznu rodinu Knightovcov.

A ozaj, jedneho z tych Knightovcov chcem domov. Len sa neviem rozhodnut ktoreho hihihi. Teda okrem Aleca, ten nie je moj typ :))))

fidáš
15.08.2019 5 z 5

Moc pěkně napsané.


havrmoni
14.01.2017 4 z 5

Hezká romantika. Jacinda tu dospěla,protože hýčkaná a rozmazlovaná holčička nakoukla do reality života,tak odlišného od toho,ve kterém žila ona. No a Billy to byl takový zlatíčko.

PomněnkaPrvní
02.02.2014

Jedná se o čtvrtý díl série Vyvolení. Bylo to pěkné, četlo se to dobře, ale zůstává to trochu pozadu za prvními dvě díly. Ty se mi líbily víc. Autorka hezky popsala londýnské podsvětí, ve kterém se Billy pohyboval, tím se romantický příběh ze šlechtického prostředí stal neotřelým. Tato série by měla pokračovat ještě dalšími díly - 5. díl o Jacindiné kamarádce Lizzie (v originále Devil Takes a Bride), 6. díl o čtvrtém bratru Alecovi Knightovi (v oridinále One Night of Sin) a 7. díl o tajemstvím opředeném pátém bratru Jackovi Knightovi (v originále His Wicked Kiss). Tyto knihy ale zatí ještě u nás myslím nevyšly.

JToman
02.10.2012 5 z 5

Kniha opravdu stojí za přečtení, já osobně jsem přečetla v polském vydání. Vůbec celá série o rodině Hawskcliffů je zajímavá i námětem, který je neotřelý a v té záplavě romantických knih se určitě neztratí ,takže já doporučuju....