Vůně sexu

Vůně sexu https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514777/bmid_vune-sexu-kN7-514777.jpg 4 22 6

„Vůně sexu“ je strhující erotický thriller, který vás udrží v napětí od prvních slov až po poslední stránky. Vzrušující smyslné scény si přirozeně pohrávají s vášní pro dobrodružství a nenechají svého čtenáře roztouženého, ale plně uspokojí jeho erotické choutky až do samého konce.

Přidat komentář

Jita160
28.01.2024 3 z 5

No sakra to byl teda hrůzostrašný příběh.
Už mám od této autorky něco načteno tak jsem nešla úplně naslepo.
Ponaučení z této knížky je: nikdy nikam nepište co si doopravdy přejete o čem toužíte a o jakém muži snite, nikdy nevíte kdo si to vaše přání přečte a jak se k němu postaví. Chtěla muže svých tajných snů a dostala???

„Chtěl bych tě chvíli vnímat všemi smysly, poslouchat tvůj pláč, nasát z plných plic tvůj dech, tvůj život vpít hluboko do svých tepen i do těch nejtenčích žil, celou tě prožít, v mysli slyšet tvé myšlenky, vkrást se do tvých snů, znásilnit je a opanovat je jako tebe celičkou, syknul vzrušeně. „Ovládnout tě, pohrávat si s tebou jako s loutkou veškerých mých choutek,

Fidibus
27.12.2023 odpad!

(SPOILER) Za mne omyl, nedoporučuji. Jde o psychothriller. SPOILER Jde o únos a zneužívání ženy psychicky narušeným mužem ze seznamky, který ji omámí. Ona chce i nechce sex, pak se pokusí utéct.
Nebyla jsem napnutá - jak slibuje upoutávka, jen znechucená.


vendulaliskova
29.04.2023 4 z 5

Kniha je velice dobře napsaná, a koncept se opravdu povedl, osobně jsem byla napjatá až do poslední stránky. Projela jsem jí na jedno posezení a bylo těžké se někdy odtrhnout i na to jít si udělat nový čaj, ale za mě super.

marianamik
23.04.2023 odpad!

Tak neviem čo vôbec napísať. Čakala som napínavý dej
s nádychom sexu. Určite nie psycho-horor.

ema28
22.04.2023 5 z 5

Po nějaké době jsem se opět vrátila k Nataly Castle, a musím říct že opravdu nezklamala. Hlavní hrdinka je skvěle napsaná. Záporák je jeden z nejoriginálnějších postav současné literatury a abych řekla pravdu, má silný příběh který mě dosti zaujal. Knihu si přečtu určitě znova, a doporučuju jí všem co mají rádi thrillery - jelikož tenhel je skvělý.

Mischa8
22.04.2023 5 z 5

Skvělý příběh, napínavé až do konce. Potřebuji pokračování