Vůně inkoustu

Sam Xabyssus (p)

Vůně citronu série

< 2. díl

Pokračování romance Vůně citrónu. Sam s Alison se rozhodly, že si vybudují společný domov, a zvažují stěhování. Alison se vidí ve vysněném malém domečku. Se ženou, do které se bezhlavě zamilovala, a ideálně se vším ostatním, co k tomu patří. Jenže Sam má jiné starosti a to poslední, na co by chtěla myslet, je svatba a děti. Proto se rozhodne udělat něco, co ještě nikdy předtím neudělala – začne o svých pocitech mluvit. Posílí mnohdy nelehké rozhovory jejich vztah? Sam s Alison se odhodlaly k důležitému kroku – vybudovat si společný domov a přestěhovat se. Alison se vidí v malém domečku, o kterém vždycky snila. Se ženou, do které se bezhlavě zamilovala, a ideálně se vším ostatním, co k tomu patří. Jenže Sam má jiné starosti a to poslední, na co by chtěla myslet, je svatba a děti. Proto se rozhodne udělat něco, co ještě nikdy předtím neudělala – začne o svých pocitech mluvit. Posílí mnohdy nelehké rozhovory jejich vztah? Smíří se s tím, že některá rozhodnutí nejsou ani správná, ani špatná, a že svět není černobílý?... celý text

Komentáře knihy Vůně inkoustu

alka1609
dnes

Pokračování se mi taky moc líbilo, snad ještě víc, jako první díl. Přečetla jsem za sobotu. Údajně by měl vyjít ještě 3. díl, tak se už moc těším, jak si povedou Sam a Alison.

18LenkA12
21.02.2025

Nádherné pokračování prvního dílu. Opět jsem děj prožívala s hlavními hrdinkami. V několika situacích uronila slzu a doufala, že se jim jejich sny splní. K sérii se určitě vrátím a můžu ji jen doporučit.

Jane.Oky
13.09.2023

Pro mne dlouho očekávané pokračování. Opravdu chytlavý příběh, který se zdá uvěřitelný. Autorka příběh o Sam a Alison zamýšlela jako třídílný, tak jsem zvědavá, jak příběh se v budoucnu vyvine dále :-) .

Gabi13
15.07.2023

Knížku mi doporučila má dcera, stejně jako první díl tohoto příběhu. Příběh pěkný, jen trochu předvídatelný. Bylo to pěkné prázdninové čtení.

tob1
30.06.2023

Tohle pokračovní se mi líbilo ještě víc než první díl. Snad autorka brzo napíše zase něco tak hezkého :-)

Lenka2533
02.04.2023

Druhý díl příběhu Sam a Alison je velice dobře napsaný. Kniha opět obsahuje boží citáty a myšlenky. Krásné čtení :)

Klára92
27.02.2023

..zázraky existují.. akorát se pro ně musíme rozhodnout..

Aprilek
25.12.2022

Tohle byla jízda! Na konci knihy, kterou jsem přečetla za 3 hodiny, se mi chce smát a brečet zároveň. Ten příběh byl opravdu strhující a znovusetkání s Alison a Sam mě potěšilo. A to hlavní je: proč to tady ještě není možné? Proč stále neprošlo manželství pro všechny, proč je společnost homofobní, proč musíme řešit útoky, ať už verbální či fyzické, na LGBTQ+ osoby? Stejně jako autorka bych si moc přála, aby se tady konečně něco změnilo.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Kateřina Doležalová také napsal(a)

Sam Xabyssus (p)
česká, 1992