Vražedná splátka

Vražedná splátka https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529085/bmid_vrazedna-splatka-658dad34d9d34.jpg 5 5 1

Na okraji lesa se najde ohořelé luxusní auto. Když na místo dorazí policie, s překvapením zjišťuje, že ve voze je mrtvola a že požár s největší pravděpodobností nebyl nehodou, ale snahou o zahlazení stop. Kriminalista Radim Brázda spolu s novou parťačkou Dianou Černou, svéráznou policistkou, která si s sebou nese komplikovanou minulost, pouští do nelehkého vyšetřování. Zavádí je do slepých uliček a nutí je uvažovat nad tím, jak dobře vlastně znají lidi, o nichž si mysleli, že je nemohou ničím překvapit. Zároveň bojují s přitažlivostí, která se mezi nimi začíná probouzet.... celý text

Přidat komentář

Majuš333
15.04.2024 5 z 5

'Pohár trpělivosti přetekl.'


Vždy sa teším, čo nové David Urban prinesie. Dokázal mi už dávno, že je to skvelý autor, takže len tri slová: "Výborné ako vždy!" :)


"Já tě nepoznávám," zavrtěl hlavou. "Jsem zvědavý, jestli ti ta dobrá nálada vydrží, až nás operační pošle na nějakou sračku."
"Jasně že jo," ušklíbla se a laškovně ho drcla do lokte.
"Že ty sis v noci užila?" uhodil hřebíček na hlavičku. V minulosti, když měl po ránu dobrou náladu, vpálila mu Diana pokaždé stejný dotaz, jen použila hrubší výrazy. "Konečně ses někým nechala sbalit?"
Spiklenecky na něj mrkla a na tváři se jí usadil zasněný výraz. "O tom dáma nemluví..."
"Vždyť se taky ptám tebe," zasmál se Eda a utržil další šťouchnutí do ramene.