Vikingovia

Vikingovia https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512396/bmid_vikingovia-6405cbe10f48e.jpg 5 11 1

Komiksové spracovanie kultového animovaného seriálu Bol raz jeden človek. Vydajte sa s Maestrom a jeho malými priateľmi na úžasnú cestu do histórie ľudstva. Tentoraz nás zavedú na sever Európy medzi Vikingov. Budeme sledovať ich dobyvačné vojny a zámorské výpravy, ale spoznáme aj každodenný život týchto tvrdých a odvážnych ľudí. Pôjdeme s nimi na lov veľrýb, oslávime letný slnovrat, zúčastníme sa pohrebu, pri ktorom sa neplače, a dozvieme sa niečo o severských bohoch. Naskočte na loď, naša cesta sa práve začína!... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (SK)
Originální název:

Les Vikings , 2017


více info...

Přidat komentář

Sabča92
18.06.2023 5 z 5

Kdo v dětství nesledoval, nebo přinejmenším nezaznamenal oblíbený animovaný seriál Byl jednou jeden život, jako by nikdy nebyl. Tento slavný francouzský seriál se dočkal i svých komiksů na motivy několika epizod daného seriálu. A kromě série Života se komiksových dílů dočkala také adaptace Člověka. Byl jednou jeden člověk Vikingové přivádí čtenáře do jedné z epizod, konkrétně desáté, slavného seriálu. Společně s vašimi starými známými hrdiny se přesuneme na fascinující cestu minulostí, která bude bavit jak starší, tak mladší čtenáře.
Osobně miluji dětské knihy - a to dávno předtím, nežli jsem měla miminko, a oceňuji, když se nejedná o plochý příběh bez nějakého poslání. Vikingové navíc spojují několik prvků dohromady. Ve čtivé komiksové podobě bude bavit i čtenáře, které historie příliš nezajímá. Svým obsahem pobaví jak dobrodružné chlapce, tak zvídané dívky. A navíc přináší vtip, historii a poslání v jednom.