Lék pro poníka

Lék pro poníka https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/387813/bmid_veterinarni-akademie-lek-pro-ponika-Hk0-387813.jpg 5 5 2

Veterinární akademie série

< 2. díl

Hanna, Abbey a Talika pilně studují na škole pro budoucí zvěrolékařky. V následujících týdnech se budou věnovat péči o býky, krávy a telátka. Abby to bere opravdu vážně. Dokonce se přihlásí do soutěže v odchytávání telat, i když tuší, že boj nebude snadný. Hlavním soupeřem totiž budou chlapci z nedaleké školy. Do jejího tréninku ale zasáhne onemocnění Taličina poník. Dokážou holky přijít na to, co ho trápí? Najdou lék, který mu zachrání život?... celý text

Žánr:
Příroda, zvířata , Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Pudding in Peril , 2017


více info...

Přidat komentář

Štěpinambura
02.05.2022 5 z 5

Ještě lepší než ta předchozí, hodně skvělým a užitečných informací. Dceři se to líbilo a já musím říct že i mě čtení bavilo.

vlkove
21.12.2021 4 z 5

Stejně dobré pokračování prvního dílu. Je to moc pěkné čtení o třech dívkách z internátní australské přípravky pro veterinární pěči. Vhodné pro dívky okolo 8 - 10 let. Větší písmenka, srozumitelný styl psaní a rozsah knihy okolo 100 stran textu.
Kniha navazuje na první díl, je tu trocha akce, nějaká ta soutěž v ježdění na koních a rozumná dávka informací ze zemědělské praxe. V knize není ani náznak žádné romantické linky a obecně kluků je v příběhu poskromnu. Co se týká koní, tak to nedokáži posoudit ale informace zahrnující skot jsou pravdivé. Určitě krásné čtení a dárek pro menší dívky zajímající se o koně a práci veterinářů.