Vědma z Dálie

Vědma z Dálie https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528226/bmid_vedma-z-dalie-6579e80cde13f.jpg 4 9 3

Jednoho dne se u břehů Dálie objeví tajemná bytost, vědma. Žije si poklidným životem v tichosti jeskyně, dokud ji rybáři nepožádají o vyléčení nemocného chlapce. Tomu dá vědma po naléhání upít z pramene poznání a on procitne. V ten okamžik se spustí řetězec událostí, který nelze zastavit. Pověst vědmy se rozšíří královstvím až k uším samotného vládce, který vyšle svého nejvěrnějšího asasína, aby ji popravil. Strhující příběh putování Aidy a Fahmiho dvanácti sny, v kterých se čtenář ponoří do hlubin své duše. Od pramene poznání až k opuštění starého světa, který se probouzí i vytrácí pod hvězdným prachem vznikajícího přátelství a lásky. Jste připraveni na setkání svých snů s realitou? A co když to, o čem sníte, je teď a tady?... celý text

Přidat komentář

Allla9
02.02.2024 5 z 5

Fahmi se stal asasínem a sloužil vládci Abdulláhovi. Na jeho příkaz zabíjel. Setkává se s vědmou Aidou. Prochází s ní dvanácti příběhy a jeho srdce se postupně otevírá lásce.
- Bohatým se stávám z toho, co dávám, nikoliv z toho, co beru.
-Existují nějaké lži, když žijeme v lásce?
-Věci nohou být jiné, než se jeví oku.

ditul
06.01.2024 5 z 5

Pěkný příběh vznikajícího přátelství vědmy Aidy a asasína Fahmiho, která ho učí poslouchat více sebe samotného a najít své já.


luba2532
26.12.2023 5 z 5

Krásné příběhy, které navazují na sebe. Poučení, krásně napsané, přečetla jsem jedním dechem.