Návrat do neznáma

Návrat do neznáma https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497669/bmid_navrat-do-neznama-MGb-497669.jpeg 2 22 4

Představte si, že…vše, na co jste zvyklí, je pryč. Vaše jméno, majetek, rodina. Kým se stanete? Tím, kým jste nyní, nebo někým úplně jinačím. Osobnostně rozvojový příběh inspirovaný tajuplným mystériem kultu Neznámo.

Přidat komentář

iv.ča
04.01.2024 2 z 5

Nelíbil se mi styl v jakém je kniha napsaná. Přišla mi chaotická a některé pasáže bych úplně vypustila. Také tam byli chyby. Podruhé už bych ji do ruky nevzala.

horkosladka
21.05.2023

Čekala jsem oduševnělý literární jazyk, filosofický příběh. Jsem zklamaná. Číst knihu pro mě bylo sebepřemáháním. Názor ať si udělá každý sám. Styl psaní na mě působil vulgárně, tvrdě a úsečně, celkově mi číst knihu bylo nepříjemné a pořád jsem si během čtení kladla otázku, tohle opravdu napsal ten Lukavec, co se prezentuje jako slušný a jemný člověk ve videích na zákonech bohatství? Používání vulgarismů mi do příběhu nezapadalo a nechápala jsem, v jaké souvislosti je autor používá. Kniha na mě působila jako totální chaos. Ani líbivý konec celkový dojem z knihy nezachránil.


veronika9143
21.11.2022 3 z 5

Návrat do neznáma na mě působil lehce kostrbatě. Slova jsou dost tvrdá, občas vulgární, vyjadřování jednodušší. V tomto případě je vidět, že knihu psal muž. Moje zvědavost "dozvědět se neznámé" mě nutila číst dál. Je dobré, že je děj napínavý a vy chcete vědět, co bude následovat dál. Vadilo mi takové to odskakování od tématu, kdy se snaží postava něco sdělit a najednou přemýšlí o jiných situacích, vrací se do minulosti, nedrží tzv. nit. To mě osobně dost ve čtení rušilo, až dráždilo. Autor si chce se čtenářem hrát, stejně tak, jak si hraje s hlavní postavou. Určité situace, nebo úvahy stojí za zamyšlení: naše digitální stopa, ovládání společnosti, položit si otázky. Proč se tohle všechno děje, jaký to má smysl, existuje nějaká vyšší moc?
Knihu hodnotím průměrně, pro mě to určitě není best seller autor, jak hlásá přebal knihy. Myslím, že potenciál má, ale ještě k tomu nedozrál. Konec se mi moc nelíbil.

marcela5015
28.08.2022 5 z 5

Uzasna kniha! Neuveritelne zvlastni… Vtahla me do deje. Citila jsem se jako chlapec z Nekonecneho pribehu. Rozhodne doporucuji precist, je fakt vyjimecna.