Ve znamení zvěrokruhu

Ve znamení zvěrokruhu https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354462/bmid_ve-znameni-zverokruhu-X0Z-354462.jpg 3 15 5

Po smrti manželky začíná dobrodruh Alex (Příliš hořká čokoláda, MOBA 2011) nový život a v brdských lesích zakládá teambuildingovou agenturu. Poté, co při outdoorových cvičeních vyjdou najevo mnohé neshody mezi kolegy, je jeden z účastníků semináře nalezen zastřelený. Policejní vyšetřovatel Vajzhajtl se snaží zjistit, zda šlo o náhodné přepadení, nebo o úkladnou vraždu. O pomoc při pátrání požádá psycholožku Brigitu. Další tragické události však toto rozhodnutí zpochybní.... celý text

Přidat komentář

Domanovak
25.12.2023 1 z 5

Nic moc, mnoho řečí, citátů z horoskopů, pseudopsychologie a málo skutečného děje. I ten je často popisován dost nezáživně. Raději asi příště zvolím jiné autory oddechové litertatury.

Dany58
18.11.2022 1 z 5

Moc mě to nenadchlo. Do poloviny knihy se jen popisují jednotliví lidé, pak autorka opisuje horoskopy z jiné knihy a nakonec vraždy vyřeší ne policajt, ale psycholožka.
Trochu to připomíná Vraždy v kruhu, ale ty jsou o hodně hodně lepší. Do dalších knih této autorky se pouštět nebudu.


čef
15.03.2018 4 z 5

Román se rozjel docela dobře, prostředí osobních šarvátek ve firmě a na teambuildingu s retrospektivami bylo na české poměry nezvyklé a zajímavé. Pak se tak nějak moc zabředlo do sáhodlouhých horoskopů a závěr už byl dost plytký a málo uvěřitelný. Škoda, příště to doufám bude lepší.

dagmar5477
28.09.2017 5 z 5

Kniha se velmi dobře četla, jen škoda, že vrah byl jasný dost dopředu.

katule1992
20.10.2016 3 z 5

Autorka nepíše vůbec špatně, dokonce mi kniha utekla tak rychle, že než jsem mrkla, byla jsem na konci při zatýkání vraha. Rozhodně kniha nepatří k žádným složitostem, proto není problém vraha otipovat ještě před jeho odhalením. Myslím, že se trefí každý. Takže žádné přílišné napínání Vás u knihy nečeká.

Já osobně jsem měla trochu problém s dlouhými kapitolami. Jedna kapitola představovala celý dlouhý den plný zvratů. Když jsem tedy potřebovala odejít od knihy a neměla jsem záložku, nemohla jsem jak je mým zvykem odejít od dočtené kapitoly. Určitě bych se nad tím příště zamyslela a rozdělila ještě kapitoly na podkapitoly dopoledne a odpoledne. To je jen můj názor. Zase naopak to může být pro někoho příjemnou změnou.