Ve škole Ducha Svatého

Ve škole Ducha Svatého https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/343335/bmid_ve-skole-ducha-svateho-o7j-343335.jpg 5 17 3

Jak se otevírat Duchu Svatému, nebránit se jeho působení, učit se rozeznávat jeho hlas a dát se jím vést? Jak vnímat Boží vnuknutí, jak odpovídat na Boží volání? Na podobné otázky hledá autor svěží a praktické odpovědi. Svá tvrzení opírá o Boží slovo, ale i o zkušenosti velkých osobností církve, zejména Františka Saleského, Louise Lallemanta, Terezie z Lisieux a Faustyny Kowalské.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Náboženství

Vydáno: , Karmelitánské nakladatelství
Originální název:

A l´école de l´Esprit Saint , 1995


více info...

Jana512
Jana512
06.06.2022 5 z 5

Ve škole Ducha Svatého se učíme, jak se stát svobodnými, navzdory tomu, že jsme podřízeni pravidlům, které pro náš život dává Bůh. Hledání jeho vůle a podřízení se jí, nám dává prostor k zodpovědnosti a zkvalitnění našeho života. Bůh chce, abychom se jako milované osoby stávaly šťastnými tím, že naplňujeme život láskou.

Kopretina
Kopretina
02.09.2016 5 z 5

Po knize jsem sáhla v rámci výzvy z 31.8.: přečti rozečtenou knihu. Když jsem ji kdysi začala číst, říkala jsem si, no dobrý, ale jak v běžném životě může člověk takhle žít? Po minulých duchovních zážitcích a "cestě", která následovala, mi kniha přijde bližší a taky srozumitelnější. Jsem ráda, že i my, laici, se můžeme dotýkat nadpřirozených a přitom tak přirozených hnutí: a tomu vděčím především pravidelnému společenství, modlitbě na Písmem sv. a postojem odevzdanosti.


Petrstik
Petrstik
09.07.2016 4 z 5

Jak odpovědět na Boží volání, otevírat se Duchu svatému a nebránit se jeho působení, rozeznávat jeho hlas, dát se jím vést nám autor odpoví přehlednou formou. Svá tvrzení opírá o pohled duchovních osobností církve, např. Františka Saleského, Terezie z Lisieux a Faustyny Kowalské.