Vánoční bouře

Vánoční bouře https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/183180/bmid_vanocni-boure-eLs-183180.jpg 3 8 2

Jsme v Anglii na počátku devatenáctého století, kdy hladovějící, zoufalí tkalci rozbíjeli nové tovární stroje z obav, že je připraví o práci. Bohatý a cílevědomý Joseph Stratford staví moderní továrnu ve vsi Fiddleton, a vyvolává tím odpor místních lidí. Pouze čtyřiadvacetiletá Barbara Lampettová dokáže rozpoznat pod jeho drsnou slupkou něco jiného: Joseph Stratford měl tvrdé dětství a nyní je sice velmi ctižádostivý, ale rozhodně nepostrádá srdce. Barbařin otec, který stojí v čele buřičů, je však jiného názoru…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

A Regency Christmas Carol , 2011


více info...

Přidat komentář

modranka
10.04.2018 3 z 5

Príbeh s použitím Ducha Vianoc. Čo mi však nešlo do palice, bol fakt, prečo sa dedinčania búrili proti fabrikantovi, ktorý im prišiel ponúknuť prácu.... Mám radšej realistickejšie príbehy a keď už ducharčina, tak nech to má aspoň logický základ. Napriek tomu si nenechajte tento príbeh ujsť.

Luccy78
14.12.2016 5 z 5

Tak tenhle příběh mě opravdu dostal.. To, že bude plný romantiky se šťastným koncem, to jsem očekávala. Ale trochu nadpřirozena, kdy hlavního hrdinu postupně navštěvuje jeho minulost i budoucnost, aby mu to ukázalo správnou cestu k rozhodnutí - to jsem opravdu nečekala a bylo to moc příjemné a hlavně k zamyšlení.. Co já bych za to dala, kdyby mi někdo dal šanci nahlédnout do své budoucnosti, jak to bude vypadat, když se nějak rozhodnu. Co bych dala za možnost začít znovu.. A vše je zahalené do tajemné a kouzelné sváteční atmosféry.. Rozhodně doporučuji k přečtení.