V zajetí krásy

V zajetí krásy https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/124586/bmid_v-zajeti-krasy-siX-124586.jpg 3 41 10

Emily Brownová, která dosud jen prohrávala boj s nedostatkem času a peněz, nemůže uvěřit svému štěstí, její život – i její kosmetický salon Beauty Spot – obrátí vzhůru nohama překvapivá návštěva Cariny Leesové. Tato vždy bezchybně upravená hvězda televizní reality show a bulvární celebrita poskytne salonu nezištně publicitu. Následný finanční úspěch je vítanější než sluneční lázeň v prosinci.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Spa Wars , 2010


více info...

Přidat komentář

DominaCZ
31.01.2019 1 z 5

Stačil mi okamžik, kdy druhý den salónová majitelka vysvětluje VŠEM, kde selebríta seděla, a to i pošťákovi a chlapovi, co přišel odečíst stav elektroměru.
TO JAKO FAKT ?
Větší naivní debilitu autorka v hlavě neměla?????????
Knížka o někom, kdo nemá co nabídnout a přesto ho žerou úplně všichni je prostě otravnej.
Musím moc přemýšlet, jestli ta jedna hvězda není až moc pozitivní hodnocení.

SSTknihy
15.06.2018 2 z 5

Jakože romantický příběh o tom, jak jedno vytrhané obočí dokáže zničit život, problémy že se mají řešit podle a záškodnicky, a že se vše vyřeší, když si hlavní sokyně padnou do náručí a vše zlé si odpustí od teď až navždy. Happy end, kde chyběl snad jen ohňostroj a orchestr s houslemi.


deedulka
13.12.2016 2 z 5

Hodně slabá kniha. Sledujeme dvě dějové linie Emily a Cariny, přičemž se místy jejich příběh prolíná. Příběh "celebritky" Cariny, která se účastnila reality show, byl docela trapný a nečitelný. Příběh Emily byl o něco zajímavější s nahlédnutím do fungování kosmetického salonu. Ovšem celkově to byla slabota a do dalších knih od autorky se nejspíš nepohrnu.

Hřibče
17.02.2016 4 z 5

Nejedná se sice o vrchol literatury, ale zato se toto dílko nesmírně dobře čte. Děj odsypá a vy se ani nenadějete a najednou jste v polovině. Pokud tuto knihu budete brát s nadhledem, tak se nad ní budete nesmírně dobře bavit. Nejenže poznáte zákulisí světa šoubyznysu, ale zároveň poodhalíte i svět salónů krásy. A stejně jako hlavní hrdinky zjistíte, že obojí umí být velmi zrádné...
Za mě každopádně spokojenost. Od autorky už jsem jednu knihu četla a pokud se mi od ní ještě něco dostane do ruky, tak si to přečtu ráda taky. :)

SmisekIvuska
12.07.2015 4 z 5

Super oddechovka, která vás vtáhne a prostě ji musíte dočíst :-)

dyger
02.08.2014 5 z 5

Knihu jsem nejdříve začala číst ve vaně, ale v půlce knihy jsem vylezla z vany i s ní a musela jí dočíst,... čtivá, zajímavá kniha,...

Poutnice
16.10.2013 3 z 5

kniha se čte dobře, o tom žádná, ale není to můj šálek kávy: nemám ráda, když si lidi dělají naschvály, mstí se zdlouhavě...když už oko za oko, tak čistej řez! Ale jinak to má dobrej konec :)

DariDerek
13.09.2012 4 z 5

Super oddychová knížka do vany :-) Nejen láska, ale také lsti a intriky :) No, super :)))

Brambu
08.08.2011 3 z 5

Pokud jste od knihy stejně jako já očekávaly tipy a triky, rady a porady o kráse, jak už samotný podnázev knihy uvádí, tak jste vedle jak ta jedle. Podnázev knihy je naprosto mylný, což je pro mě první mínus. Ve skutečnosti se jedná o příběh dvou žen, jedné slavné celebrity a jedné majitelky kosmetického salonu, jejichž životy se neustále proplétají. Každá touží po něčem, co nemá a když se na závěr ukáže, že tyto dvě ženy jsou vlastně bývalé spolužačky, už vás nic jiného nepřekvapí. Průměrný děj, nic skvostného ani extra zábavného nečekejte a nebudete zklamáni. Další mínus zbytečné natahování příběhu, děj mohl býti kratší, knížka tenčí. Pro oddech dostačující.

-Lenicka-
27.05.2011 4 z 5

Další skvěle a vtipně napsaná kniha! Není to žádná náročná kniha, je to oddechovka na léto, u které se určitě pobavíte! Ale zase musím podotknout, že ten závěr - epilog se mi tam moc nelíbil. Jinak dávám 4 hvězdičky :-)

Autorovy další knížky

Chris Manby
britská
2011  73%Jak rozchodit rozchod
2010  68%V zajetí krásy
2010  56%Láskou posedlá
2006  60%Připravená?

Kniha V zajetí krásy je v

Právě čtených1x
Přečtených61x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce48x
Chystám se číst12x
Chci si koupit3x