V naší škole je had

V naší škole je had https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/362192/mid_v-nasi-skole-je-had-N5C-362192.jpg 4 33 5

Mirandě se líbí být jiná než ostatní, a tak když si mají děti vzít do školy domácí zvířátko, předvede všem svého JEDINEČNÉHO mazlíčka… krajtu Penelopu! Paní ředitelka školy Nafučená je ale přesvědčená, že hadi nemají ve škole co dělat. Jenže Penelopa si myslí něco jiného…

Pro děti a mládež
Vydáno: , Argo
Originální název:

There´s a Snake in my School , 2016


více info...

Přidat komentář

Akvabela
04.12.2023 3 z 5

Uplne pecka to nebyla. Ilustrace me take neoslnily.

muchomurka
10.06.2023 2 z 5

Až jsme si ji půjčily domů, tak jsem zjistila, že jsem od tohoto autora četla knihu se slonem a že se nám tehdy nelíbila. Ale s Bambulkou jsme daly této šanci a bylo to takové mdlé. Začátek dobrý, ale ten konec byl divný. Knihy tohoto autora nebudou pro nás.


jitka_dankova
02.09.2022 2 z 5

Rádoby humorná kniha pro děti se surovější kresbou a výraznou hrou s tokem textu. Na několika málo stránkách je jen málo textu a hodně obrázků, takže by kniha měla být vhodná pro začínající čtenáře. Ale pro nás nebyla. Text je mnohdy na barevném pozadí, střídají se řezy písma, řádky se různě kroutí, pokračují jinde na stránce, text je poházený docela zmatečně. Takže se s tím náš malý čtenář bohužel docela dost pral. Kresby jsou takové surové, "ošklivé". Pointa příběhu žádná, i sám syn se divil, co se to tam dělo a moc nechápal, proč se problém se zvířátkem nevyřešil jinak, obzvlášť, když děti měly dovoleno přinést zvíře na hodinu. Povaha paní ředitelky je vykreslena pouze černobíle.

I když je kniha humorná a snaží se trefovat do obvyklých vtípků, které se dětem líbí, syn se u knihy zasmál jen jednou. Myslím, že po dalších knihách autora nesáhneme.

Beruška151
04.03.2021 3 z 5

myslela jsem že ten autor píše jen tlusté knihy ale asi jsem se zmýlila , bylo to srandovní ale znovu bych si to nepřečetla

bibi.r
28.04.2018 3 z 5

Vtipné, ale nápad se slonem v předchozí knize mi přišel originálnější.
Ilustrace super.